![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite Alin, acesta numesc eu chef de viață: să te bucuri de orice: de vară, de soare, de flori, de cerul cu stele, de mirosul florilor de fucte de ploaie...de toate dar mai ales de faptul că Dumnezeu ne iubește. Vino vară îmbujorată / ca o fată sărutată / înflorind în tufăriș. / Vino vară pe furiș / Vino vară ca o hoață / și-mi dă iarăși chef de viață. / Vară fragedă fecioară / Vino vară, vino iară / cu ploi calde și cu soare / cu miros de lăcimioare / și cu dorul ce m-apuscă.../ dor de ducă să mă ducă / prin munți, prin văi și prin luncă / prin poieni cu fragi și mure / prin luncă și prin pădure. Vară cu cireșe coapte / cu parfum de crini în noapte / cu miros de flori de tei / încălzește-mi anii mei. Vară când mă-ncearcă dorul. / Când e limpede izvorul / Vară când se coace grâul / și se face râu pârâul /când ceru-i pictat cu stele / și-i plin cu visele mele / mă fac strună de vioară / care cântă vară, vară , vară ../ Inspir cântec expir viers / iar Pământu-i univers. și tot chef de viață... Părul cărunt se resfiră de boarea ce-adie plăcut / am tinerețe în suflet și-atâtea lucruri încă mai am de făcut! si tot chef de viață Poeziea Georgianei (puimicgeorgiana) "Zbor mai sus decât voi" (vezi pe site la Colaboratori) Last edited by dorinastoica14; 13.08.2011 at 08:20:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Frumos.Foarte frumos.Multumesc.Acum ma duc la Sf.Liturghie.Ne vedem curand:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare trebuie sa se stie bucura din orice fleac..De o gaza , de un vant cald , de o boare , de o floare , de un zambet si atunci poti pretui viata...Micile bucurii ne nasc confortul interior...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P.S. Aviz profesorilor de religie și profesorilor diriginți dacă există pe acest forum. Un material extraordinar pentru debutul (captarea atenției) la o oră de religie sau dirigenție.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 14.08.2011 at 09:59:40. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Un exemplu? Un exemplu! Un exemplu.Un exemplu.... | dobrin7m | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.01.2011 22:51:00 |
Un exemplu pentru noi | lareine | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 18.12.2009 10:15:52 |
Exemplu de credinta | BogdanF2 | Generalitati | 9 | 09.12.2008 17:49:45 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 11:47:41 |
|