Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2011, 13:13:27
Nenumitul
Guest

Implicit

Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:17:49.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2011, 21:05:47
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Ia uitati.In ciuda problemelor pe care le are de greutate,de sanatate canta,ii place viata banuiesc.Merita ascultat.

http://www.youtube.com/watch?v=bjlWKCaySd8

Voi aveti pofta de viata?Si nu ma refer la pofta pentru distractii la maxim si dat cu parasuta ci pentru a trai ,pentru a te plimba,pentru a te ruga,pentru a invata,a citi,a cunoaste si dialoga cu oamenii.

Ce parere aveti de clip?Dar de subiectul discutiei?
Eu am un chef grozav de viață!
Uite Alin, acesta numesc eu chef de viață: să te bucuri de orice: de vară, de soare, de flori, de cerul cu stele, de mirosul florilor
de fucte de ploaie...de toate dar mai ales de faptul că Dumnezeu ne iubește.

Vino vară îmbujorată / ca o fată sărutată / înflorind în tufăriș. / Vino vară pe furiș / Vino vară ca o hoață / și-mi dă iarăși chef de viață. /
Vară fragedă fecioară / Vino vară, vino iară / cu ploi calde și cu soare / cu miros de lăcimioare / și cu dorul ce m-apuscă.../ dor de ducă să mă ducă / prin munți, prin văi și prin luncă / prin poieni cu fragi și mure / prin luncă și prin pădure.
Vară cu cireșe coapte / cu parfum de crini în noapte / cu miros de flori de tei / încălzește-mi anii mei.
Vară când mă-ncearcă dorul. / Când e limpede izvorul / Vară când se coace grâul / și se face râu pârâul /când ceru-i pictat cu stele / și-i plin cu visele mele / mă fac strună de vioară / care cântă vară, vară , vară ../ Inspir cântec expir viers / iar Pământu-i univers.

și tot chef de viață...
Părul cărunt se resfiră de boarea ce-adie plăcut / am tinerețe în suflet și-atâtea lucruri încă mai am de făcut!

si tot chef de viață
Poeziea Georgianei (puimicgeorgiana) "Zbor mai sus decât voi" (vezi pe site la Colaboratori)

Last edited by dorinastoica14; 13.08.2011 at 08:20:40.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 08:27:22
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Frumos.Foarte frumos.Multumesc.Acum ma duc la Sf.Liturghie.Ne vedem curand:D
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 08:32:57
misteria
Guest

Implicit

Fiecare trebuie sa se stie bucura din orice fleac..De o gaza , de un vant cald , de o boare , de o floare , de un zambet si atunci poti pretui viata...Micile bucurii ne nasc confortul interior...
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 09:57:26
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Se poate ca acest clip sa mai fi fost postat, dar ia uitati-va la acest om, fara maini si fara picioare insa cu o mare pofta de viata. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
http://www.youtube.com/watch?v=nQPmY4nIjVE
Mulțumesc, Coralina. Mi s-au cam umezit ochii. Și eu care mă consideram un tip tare.

P.S. Aviz profesorilor de religie și profesorilor diriginți dacă există pe acest forum. Un material extraordinar pentru debutul (captarea atenției) la o oră de religie sau dirigenție.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 14.08.2011 at 09:59:40.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Un exemplu? Un exemplu! Un exemplu.Un exemplu.... dobrin7m Stiri, actualitati, anunturi 6 05.01.2011 22:51:00
Un exemplu pentru noi lareine Resurse ortodoxe on-line 6 18.12.2009 10:15:52
Exemplu de credinta BogdanF2 Generalitati 9 09.12.2008 17:49:45
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE Iustin44 Generalitati 41 17.11.2008 11:47:41