![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Shtiu ca deja s-a discutat mult despre casatoria alba, si ca multi sunt impotriva, dar totushi ma gandesc mai este cineva care s-ar gandi la asa ceva ? Pentru ca eu in genere nu mai cred ca poate fi gasita o asa persoana...
Mie intodeauna mi-a parut dragostea simpla, "copilareasca" ca sa ii spun asa, mult mai frumoasa decat dragostea normala care include unirea trupeasca... Si incerc sa raman cu acest gand, incerc sa nu il uit... Ce sa ii faci, mai sunt si oameni stranii ca mine, nu poate sa imi placa o chestie doar deatita ca asa e normal, sunt un "nenormal" :D Stiu ca sunt multe obiectii si idei impotriva casatoriei albe, eu deja stiu asta, asa ca va rog sa nu va osteniti sa scriti despre asta aici, s-a vorbit destul despre asta pe forum. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
Cum gandeste Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 40 | 20.02.2011 09:17:08 |
|