Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2011, 12:39:48
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Pedofilie este cand victima are pana in 13 ani.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2011, 13:12:03
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

http://debatepedia.idebate.org/en/in..._sex_offenders
Reply With Quote
Vechi 02.12.2011, 13:16:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

1. Nu este definitiva, are ceva impact negativ asupra sanatatii dar nimic fatal.
2. Este alternativa la inchisoare sau se face dupa ce este eliberat timp de inca N ani?

Este cu "NU" pentru ca are impact direct si negativ asupra sanatatii.
Este cu "NU" daca este alternativa la inchisoare.
Este cu "NU" daca astfel de ignora faptul ca individul in cauza are nevoie de fapt si in primul rand de psihoterapie intensa.

Este cu "DA" daca infractorul e constient de problema lui si opteaza pentru aceasta metoda de a o controla. DUPA ce este lasat in libertate.

Insa pana la urma, ramane o chichita politica prin care politicienii incearca sa atraga simpatia publica.

Dar dupa cum evolueaza lucrurile in plan international, s-ar putea sa ramana in discutie doar pentru violatori, in urmatorii max. 10-20 ani pedofilia va fi probabil legalizata la fel ca si homosexualitatea.

Last edited by AlinB; 02.12.2011 at 13:19:07.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2011, 01:31:36
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Pedofilie este cand victima are pana in 13 ani.
Daca victima are pana in 13 ani te poate incadra lejer la viol. Simplu.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2011, 11:50:26
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Implicit

Unde e fratilor dreptatea in cazul asta? Daca il castram pe acela ce ii oferim victimei? Razbunare? Ii alinam suferinta? Nu, numai ura aducem din asta si ne punem in locul Judecatorului, Singurului Dumnezeu Hristos.
Poate multi vor zice ca da, dar asa macar nu mai violeaza. Nu, pentru ca nu mai poate, dar patima inca exista si data viitoare poate va fi mai rau, poate va omora victima din ura si neputinta.
Si mai mult, ce spune Hristos, daca vei ura, omor va fi considerat, iar daca vei avea ganduri stricate cu o femeie, desfranare va fi! Cati nu am desfranat, cati nu am violat cu mintea? Sau noi meritam un premiu ca ne-a pazit Dumnezeu si nu am trecut la fapte.
Sfanta Evanghelie ne spune sa iertam, sa nu judecam si sa ajutam pe fratele ce a cazut in pacat. Cu ce ajutam noi pe aceia? Au daca lasam deoparte Evanghelia voi spune si eu ca Sfantul Isaac Sirul, atunci eu ce caut aici?
Reply With Quote
Vechi 04.12.2011, 19:33:00
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de miti29 Vezi mesajul
Nu demult guvernul nostru a aprobat o lege care prevede castrarea chimica definitiva a violatorilor de copii dar si a celor care intretin relatii sexuale cu minori. Ce parere aveti despre acest lucru? Am insa si eu o nelamurire referitoare la acest lucru: Ce se intampla daca persoana care a violat sau a intretinut relatii sexuale cu minori este casatorita? Sunteti deacord cu aceasta pedeapsa?
Oricum legea prevede parca minim 8 ani de detentie pentru acest tip de infractiune... ce se intampla daca persoana este casatorita????? Pentru alte infractiuni stai dupa gratii 20, 25 de ani... la bucuriile mariajului trebuie sa te gandesti inainte de a comite infractiuni... si unde mai pui ca nu numai sotia e lipsita de sex, ci si copiii sunt lipsiti de parintele care trebuia sa-i intretina... Atunci nu mai pedepsim nici un infractor pentru ca cineva nevinovat va avea indirect de suferit...
Reply With Quote
Vechi 04.12.2011, 19:39:20
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de miti29 Vezi mesajul
Nu demult guvernul nostru a aprobat o lege care prevede castrarea chimica definitiva a violatorilor de copii dar si a celor care intretin relatii sexuale cu minori. Ce parere aveti despre acest lucru? Am insa si eu o nelamurire referitoare la acest lucru: Ce se intampla daca persoana care a violat sau a intretinut relatii sexuale cu minori este casatorita? Sunteti deacord cu aceasta pedeapsa?
Dar copilul caruia i-a distrus copilaria, tineretea viata?
Il plangi pe ala ca o sa fi e nevoit sa stea fara femeie, dar pe copilul distrus pshic,care se izoleaza de societate iar in alte cazuri se sinucide nu il mai plangi?
Vechi 04.12.2011, 19:51:16
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Dar copilul caruia i-a distrus copilaria, tineretea viata?
Il plangi pe ala ca o sa fi e nevoit sa stea fara femeie, dar pe copilul distrus pshic,care se izoleaza de societate iar in alte cazuri se sinucide nu il mai plangi?
Pai il plange pe ala "saracul" ca nu o sa poata sa mai violeze si alti copii. Din calitatea de tata spun ca sunt de acord intru totul de acord cu decizia de castrare. Pe langa asta as mai adauga si inchisoarea pe viata.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2011, 19:55:01
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Pai il plange pe ala "saracul" ca nu o sa poata sa mai violeze si alti copii. Din calitatea de tata spun ca sunt de acord intru totul de acord cu decizia de castrare. Pe langa asta as mai adauga si inchisoarea pe viata.
corect prietene...sunt de acord intu totul cu tine. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2011, 20:04:42
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

nu numai ca trebuie urgent castrati, da trebuie si batuti bine in ficare zi,daca se poate, sau eventual pusi sa munceasca la ocna sau la mina !!!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? Eugen7 Homosexualitatea 127 27.05.2011 03:57:33