![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asta e important sa fim atenti cum citim.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buna ziua, va multumesc pentru cuvintele dumneavoastra, mi-au fost de ajutor. Intr-adevar, vizavi de celelalte raspunsuri si citate ale mele, nu faceau referire la dumneavoastra, imi cer scuze de confuzie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buna ziua! Va multumesc pentru clarificari. Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa iau decizia corecta. Am 30 de ani, si da, suntem cununati religios. Si tatal meu este recasatorit religios. Se accepta "ca sa nu traiasca omul in curvie". Diferenta de varsta ati intuit-o bine, insa as dori sa punctez in primul rand ca atitudinea lui era aceeasi fata de prima sotie, lucru pe care l-am descoperit pe parcurs, chiar in privinta copiilor lor, fara diferenta de vartsa intre cei doi soti. De asemenea, sunt cupluri cu diferente pana la 20 de ani care au stiut sa razbata, pentru care am tot respectul. Nu pe asta am pus accentul. In orice caz, multumesc tuturor pentru raspunsuri si sper ca totul sa se rezolve cu bine. Singurul lucru spus de duhovnic pe care imi permit sa il dezvalui este ca "trebuie sa facem totul pentru salvarea relatiei, dar nu peste demnitatea proprie". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca la prima cununie mirii se prezinta in fata lui Dumnezeu pentru sfintirea relatiilor lor trupesti, la a doua ei se prezinta "ca sa nu traiasca omul in curvie", deci ca sa-L santajeze omul pe Dumnezeu cu pacatul pe care altfel il comite. Nu este tot cununie. Faptul ca si tatal tau e recasatorit iti da tie sentimentul ca asa e cat se poate de normal, iar motivul sub care s-a si re-cununat("ca sa nu traiasca omul in curvie") e cam cinic, iar pe tine te pune intr-o situatie jenanta fiindca pe de-o parte te obliga sa accepti situatia care pe de alta parte te nemultumeste. Citat:
Citat: