![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Exista diferente dogmatice intre BOR si BOSV?
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista:
Ei [BOSVR] fac Taina Botezului a doua oara, considerand ca BOR nu face Botez corect [prin cufundare completa] asupra ortodocsilor convertiti de pe stil nou pe stil vechi, apoi savarsesc si cununia religioasa a doua oara. Spuneti si dvs., parinte, cum pot fi numiti acesti crestini care savarsesc din nou Sfanta Taina a Botezului? Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri de imputinare a credintei adevarate. .................................................. .................................................. ......... Doambne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pew mine, pacatosul! |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ce zici Razvan, e corecta Taina Sf. Botez prin stropire? De fapt, ce zice ortodoxia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
diferenta concreta dintre BOR si BOSV este ca BOSV respecta toata Sf Traditie, toate Sf Canoane etc... si nu le minimalizeaza si nici nu le ignora precum BOR. |
|
|||
|
|||
![]()
Constantin, eu nici pana acum nu i-am intrebat pe parintii mei daca am fost botezat prin stropire sau cufundare [completa].
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxia spune: cufundare completa.
Dar nu stiu cine a inventat ca BOR face Botez si prin stropire (posibil doar daca cel botezat e pe cale sa moara, presupun). |
|
||||
|
||||
![]()
Frate razvane,faci treaba buna pe aici .Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema rebotezarii ma uimeste.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica nu este de acord cu homeopatia? | pacatoasa | Generalitati | 282 | 21.09.2014 16:41:28 |
Biserica Ortodoxa Romana este ... | savudanmihai | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 14.08.2013 13:19:52 |
Ce este si ce NU este Biserica Cincizecimii ? | leonte | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 22.01.2013 10:24:23 |
Ce este Biserica? | Danut7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 01.11.2010 10:50:54 |
|