![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
DA, Pr. Galeriu a avut mult har, asa cum astazi are, printre altii, Pr. Bartolomeu Anania. Tocmai acest har il face sa se evidentieze in mod deosebit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-am cunoscut si nici nu l-am vazut niciodata pe IPS Bartolomeu Anania. Eu am auzit cate ceva de un alt Mitropolit: Nicolaie Corneanu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Predici cu Pr. Bartolomeu Anania gasesti aici pe Crestin Ortodox la "predici audio". Sunt dintre cele mai bune predici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corneanu e Mitropolitul Banatului, "problema" cu el e ca e un ecumenist convins sau, e un om al pacii si bunei intelegeri si din cauza aceasta cedeaza prea multe ... nu stiu. Poate ca ai auzit ca s-a impartasit de la Greco-catolici ... in rest ce pot sa iti spun ... e intr-adevar un om smerit si predicile lui iti merg la suflet ... dar nu prea stiu ce sa cred despre el, Dumezeu stie mai bine ... cine sunt eu ca sa il judec. Doamne Ajuta!!!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasterea bisericii ortodoxe | dobrin7m | Istoria bisericii | 1 | 24.01.2012 23:10:19 |
Ierarhia bisericii ortodoxe | Anton79 | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 16.07.2010 22:27:43 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
istoria bisericii ortodoxe romane | panaghia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 11.08.2008 13:34:07 |
Despre tainele Bisericii Ortodoxe | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:39:33 |
|