Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2008, 18:43:51
fratele fratele is offline
Member

Data înregistrării: 30.08.2008
Implicit

"Cred in Dumnezeu,dar cred mai putin in oameni si dogmele lor.Consider ca adevarul se gaseste nu doar privindu-l dintr-un singur unghi.Parerea mea umila..."-parerea ta umila chiar te si contrazice...il privesti pe Dumnezeu si din alt unghi decat cel ecologist?
spuneai ca animalele nu ucid din placere dar ca oamenii da-imi spui si mie cati oameni ai intalnit care sa zica: "ma duc sa omor un om ca atat de mult imi place..."?
cat despre "Facem ceva pentru creatia Lui?Ne pasa?" ar trebui sa pui accentul pe oameni nu pe animale sau copaci...imi poti da si mie cateva exemple din Biblie sau Sfanta Traditie in care sa fie f mare scandal pt ca s-a taiat un copac sau a murit vreun animal...in schimb pentru moartea oamenilor sunt foarte multe...pentru ca principal e omul...totul e sa mai si incerci sa afli cate ceva nu sa ai convingerea ca tot ce interpretezi tu din faptele animalelor iti releva adevarul...si mai am o intrebare: pentru tine copacii au suflet?
Vechi 25.11.2008, 18:49:29
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Unii ma acuza pe mine de scandal si predici,dar comportamentul altora lasa mult de dorit.
De ce atata agresivitate,stimabile?
Eu vorbesc de implicarea pe intreg mediul inconjurator,fiecare pe puterile sale.Stai dumneata linistit,ca eu ma implic.Nu sunt aici sa bat toba in acest sens.Sunt doar ca sa port o discutie cu cei care il iubesc pe Dumnezeu sau cel putin afirma asta...
Reply With Quote
Vechi 25.11.2008, 18:59:04
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

"parerea ta umila chiar te si contrazice...il privesti pe Dumnezeu si din alt unghi decat cel ecologist?
spuneai ca animalele nu ucid din placere dar ca oamenii da-imi spui si mie cati oameni ai intalnit care sa zica: "ma duc sa omor un om ca atat de mult imi place..."?"-a iubi creatia lui Dumnezeu nu stiu daca se numeste a fi egologist.O fi,daca spuneti voi!
Cand spuneam ca il privesc pe Dumnezeu si din alte unghiuri,nu ma refeream la ecologie,ci si la alte religii,filozofii de viata etc.
Sa iti dau exemple de oameni care ucid din placere?Pai e istoria plina de indivizi care au ucis din placere,de criminali in serie si nu numai.Da si dumneata un search pe google si ia sa ii vezi.Sunt siteuri intregi despre ei.Ar dura prea mult sa incep sa vorbesc eu despre astfel de oameni,daca ii poti numi asa.
Daca vreti parerea mea personala,da consider ca si copacii au suflet si intreaga natura,iar conceptia ca omul e stapanul Pamantului si el e unicul important aici...mi se pare exact motivatia care duce la distrugerea Terrei,a echilibrului si armoniei care ar trebui sa existe pe acest plan.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2008, 19:03:37
Member

Implicit

imi raspundeti, va rog,la intrebarea: Copacii au suflet?ma gandesc ca din experienta dvs. ecologista ne puteti informa corect nu "eronat" cum zic dogmele...Va multumesc.
Vechi 25.11.2008, 19:07:09
Member

Implicit

Va multumesc..nu am vazut raspunsul cand am trimis mesajul...cat despre criminalii in serie nu cred ca puteti zice ca au omorat din placere...
Vechi 25.11.2008, 19:10:50
Member

Implicit

cat despre "daca vreti parerea mea personala" -categoric pe aceasta o vroiam ca dogmele nu sunt si opinia dvs...din cate observ...
Vechi 25.11.2008, 19:29:23
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Toti cei care se ocupa de plante stiu ca ele simt.Sunt extrem de receptive la muzica,la iubire,se misca,doar ca in ritmul lor mult mai lent.
A existat si un experiment,nu mai stiu sa va spun exact unde prin care s-au masurat cu un aparat special vibratiile produse de copaci.Cand unul din copaci era taiat,ceilalti simteau si intreaga padure incepea sa vibreze intr-un mod anume.
Intrebati,repet,pe oricine se ocupa de plante si va va spune fara nici un dubiu ca si plantele simt!
Reply With Quote
Vechi 25.11.2008, 19:31:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

"cat despre criminalii in serie nu cred ca puteti zice ca au omorat din placere..."-cum sa nu?!
Eu spun sa va informati!Unii prin crima simt inclusiv placere sexuala.Mai documentati-va in acest sens.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2008, 19:44:45
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Toti cei care se ocupa de plante stiu ca ele simt.Sunt extrem de receptive la muzica,la iubire,se misca,doar ca in ritmul lor mult mai lent.
A existat si un experiment,nu mai stiu sa va spun exact unde prin care s-au masurat cu un aparat special vibratiile produse de copaci.Cand unul din copaci era taiat,ceilalti simteau si intreaga padure incepea sa vibreze intr-un mod anume.
Intrebati,repet,pe oricine se ocupa de plante si va va spune fara nici un dubiu ca si plantele simt!
...asa este! TOATA CREATIA este IUBIREA LUI DUMNEZEU! defapt INTREAGA CREATIE este OGLINDA lui Dumnezeu! Toate Il au pe Dumnezeu in ele... Zicea Cuv.Paisie Aghioritul ca "noi alergam sa sarutam vesmintele unor sfinti, dar nu sarutam o frunza care poarta amprenta lui Dumnezeu, este dragostea Lui! omul cu dragoste de Dumnezeu, isi manifesta Dragostea nu numai de semeni ci si de animale si de natura!"
Reply With Quote
Vechi 13.12.2008, 15:03:52
Maria-Raluca's Avatar
Maria-Raluca Maria-Raluca is offline
Member

Data înregistrării: 12.12.2008
Implicit natural

sincera sa fiu, unii rad cand ii vad pe altii cu bicicleta in loc sa mearga cu masina ca toti "smecherii", dar vreau sa va spun ca tatal meu este asistent medical si nu fumeaza si face sport destul, mai alearga uneori sau merge cu bicicleta si este sanatos tun nu ca altii care merg o gramda cu maisna, polueaza si natura si se imbolnavesc pe ei insisi.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curiozitate Zeytin Botezul 2 11.02.2013 22:59:22
curiozitate soulonfire Generalitati 5 02.10.2011 21:59:41
o curiozitate roxicka Generalitati 6 13.09.2010 17:56:18
CURIOZITATE Clausemi Generalitati 26 05.07.2008 08:54:07