![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3]ASTA-I SEARA DE AJUN[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Asta-i seara de Ajun.[/SIZE] [SIZE=3]Vai, ce-mi bate inimioara![/SIZE] [SIZE=3]Unde-o fi Moșul acum,[/SIZE] [SIZE=3]A venit cu sănioara?[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Ridic ochii către cer[/SIZE] [SIZE=3]Și văd steaua ce răsare,[/SIZE] [SIZE=3]Unde-i Moșul, ce să-i cer?[/SIZE] [SIZE=3]Va veni la mine oare?[/SIZE] [SIZE=3]Întrebând, tot întrebând,[/SIZE] [SIZE=3]Adormi copilul dus,[/SIZE] [SIZE=3]Moșul a sosit curând[/SIZE] [SIZE=3]Și un dar sub pom i-a pus.[/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3] [/SIZE]
[SIZE=3] NOAPTEA SFÂNTĂ[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Este seara de Ajun,[/SIZE] [SIZE=3]Noaptea Sfântă, minunată,[/SIZE] [SIZE=3]Dinainte de Crăciun,[/SIZE] [SIZE=3]De copii mult așteptată.[/SIZE] [SIZE=3]Brăduțul l-am cumpărat.[/SIZE] [SIZE=3]Ba l-am și împodobit.[/SIZE] [SIZE=3]Cu globuri l-am colorat,[/SIZE] [SIZE=3]Cu beteală l-am gătit.[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Mama spune-n continuare[/SIZE] [SIZE=3]O poveste de demult.[/SIZE] [SIZE=3]„Leru-i ler” în depărtare,[/SIZE] [SIZE=3]Parcă vine din trecut.[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Mama-ncet ne povestește[/SIZE] [SIZE=3]Despre seara de Ajun.[/SIZE] [SIZE=3]Glasul ei suav rostește,[/SIZE] [SIZE=3]Colinde se-aud din drum.[/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
COPILAȘI
[SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Copilași drăguți și veseli, Bucurați-vă acum, C-a venit iarna drăguța Și cu ea și Moș Crăciun.[/SIZE] [SIZE=3]Dar pe zăpadă și pe ger, El vine de sus din cer Și aduce jucării, Daruri multe la copii.[/SIZE] |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria lumeasca | jenica | Pocainta | 17 | 22.11.2011 01:39:04 |
Bucuria postului | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.06.2011 20:54:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|