![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ganduri catre tot fratele crestin !
[COLOR=black]Vine sfarsitul tau !![/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Esti pregatit sa dobandesti roadele celor pe care le-ai lucrat pana acum ?[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Daca nu esti pregatit, pune mana de lucreaza cele sfinte, si lasa sfarsitul lumii.[/COLOR] Cu drag, un om care lasa cele ale sfarsitului si se chinuie inainte de sfarsitul sau. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai zilele trecute pe un post de televiziune unde întâmplător am nimerit căci eu nu prea dau drumul la televizor cineva, vorbea despre un cutremur devastator și câte și mai câte grozăvii.
Este o isterie generală și este chiar la modă ca orișice neavenit să emită teorii apocaliptice și văd că și pe aici unii s-au molipsit de aceasta. Eu întreb pe fratele meu creștin:te-ai spovedit curat,ți-ai plâns păcatele te-ai împăcat cu cel pe care îl urăști ai făcut în postul acesta vreo faptă bună? Aceasta ar trebui să fie grija mea și nu să stau ca în povestea cu drobul de sare aă mă întreb"dacă îmi cade în cap?" |
|
|||
|
|||
![]()
Da! Vine sfarsitu lumii! Vaaaai ce ne facem - ce ne facem? Uaaaaaaaa...hahaha
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Baga'te'n beciul inimii, si acolo ascunde'te. Si nimeni nu va putea intra dupa tine.
:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma inspaimant grozav cand citesc toate de s-au scris la acest topic. Cum sa ne ingrijim de curatirea pacatelor noastre si cum sa ne nevoim indeajuns pentru mantuirea proprie daca rasuflarea ni se taie de fiecare data cand auzim asemenea "profetii"? Anxietatea generalizata si spiritul panicard ridicat la rang de virtute nu aduc nimic bun, ba din contra, ne imputineaza stradania si talantii adunati cu greutate. Sa stam stramb si sa judecam drept, sa nu ne lasam influentati de propozitii care se sfarsesc cu nenumarate semne de exclamare! Doamne ajuta-ne!
|
|||
|
|||
![]()
In Biblie scrie ca numai Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii si totodata scrie si ca vor fi semne si ele vor fi seceta,foame,razboaie,crime(nu in termenii astia poate) ,acele cipuri implantate in piele,venirea Antihristului etc.
Asta nu inseamna ca noi nu ne rugam sau asteptam Sfarsitul lumii mai repede.Astept invierea mortilor(DIN CREZ) si in multe alte texte si rugaciuni.In Biblie mai scrie sa fim pregatiti duhovniceste de Sfarsit.E pusa gresit problema ,nu va mai ganditi,nu conteaza,ce intrebare stupida etc. |
|
||||
|
||||
![]()
In Biblie scrie clar si raspicat porunca:
"Ingrijeste-te ca nu stii cind vine ora". Deci grija mare, sa fim pregatiti- spovediti, cuminecati, cu rugaciunea pe buzele noastre pina sin in timpul somnului, ir somnul s ane fie pe jumatate trez, ca sa fim prompti pentru rugaciune!!!! Asa vad eu raspunsul la acest topic. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa si cutremurul din Italia si lansarea satelitului care SUA il numeste racheta din Coreea de Sud alea ce sunt?
Eu nu m-am uitat la stiri s-au uitat cei de acasa de la mine si mi-au zis. "[SIZE=2]Obama says U.S., Turkey can be model for world":[/SIZE] http://edition.cnn.com/2009/POLITICS...key/index.html Este vorba dintre prietenia dintre SUA si Turcia. Obama declara ca SUA si Turcia pot fi prietene si aceasta sa fie un model pentru lume. "On his first presidential visit to a Muslim country, Obama highlighted that he too had Muslims in his family and had lived in a Muslim-majority country." Tot de pe CNN: atentate in Bagdad care au omorat 32 de oameni: http://edition.cnn.com/2009/WORLD/me...ast/index.html atentat in India care a ucis 8 oameni: http://edition.cnn.com/2009/WORLD/as...ing/index.html cutremurul din Italia: http://edition.cnn.com/2009/WORLD/eu...ake/index.html E cam mult pentru o zi daca nu e sa vina sfarsitul lumii fratilor , fratiilor voastre nu vi se pare oare asa ceva? |
|
||||
|
||||
![]()
In Italia, in Aquilla, linga Roma, la 4 dimineata a fost un cutremur mare, 150 de morti si 1500 de raniti, luati toti prin surprindere in timpul somnului!
Luni/ Aprilie 06/2009 |
|
|||
|
|||
![]()
Sfarsitul lumii a fost evitat probabil de mai multe ori si Dumnezeu e atotputernic si Maica Domnului se roaga pentru lume si toti sfintii de asemenea.
Parintele Dumitru Staniloae zicea ca nu putem sa ne mantuim de unii singuri. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? | annajanette | Generalitati | 43 | 07.06.2010 23:48:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
|