Citat:
Ati facut cum ati facut, iarasi v-ati luat in clesti... :)) C'mon loose it up a lil' bit! Auziti ca tot veni vorba de Evanghelie si ce ne-nvata, oare acolo nu ne invata sa fim mai relaxati si sa nu ne certam in agora. Ca nu de aia... da' se prapadeste cumatru' de ras! Caci va certati ca chiorii, pe ce face un popa rural din Bragadiru. Face bine! Ce sa faca si el?! Iarasi discutii de sectari mai degraba, ca au popi burta? Ca au popii bani? Ca au popii leasing? Au sau n-au... Nimic esential! Fratilor hai pe bune e Avatar la Imax, iesiti la un film impreuna, face mai bine! Nu de alta da' mai aveti putin si-o puneti de-o ciomageala crestineasca tapana. Ca vorba aia: bataia-i rupta din Rai :)) Lol! Stiti ca se mai bateau unii, pe care-i mai tare: Ioan, Vasile sau Grigore... Si stiti, cine a castigat? Van Dam ca e mai tare ca Brus Li! Si noroc cu Brus Li asta, ca asa are si Ciuc Norris loc in Panteonul karatistilor Holiudieni.
Si mai stiti ce-mi mai place ca vad fraze impaciuitoare din astea :"Despre funcționarii bisericești dornici de căpătuială putem vorbi degeaba tot Postul Mare și Săptămâna Luminată că tot nu cred că ajungem la un numitor comun " adica aveti si concluzii dezangajatoare, de genul ce rost mai are sa continuam discutia ca si asa discutia e moarta. Pai e moarta, tot thread-ul e de prisos, e un soi de aflare in treaba. Dar sincer, nu aveti aerul unor persoane oarecum preocupate in vreo directie anume, caci pe bune va intreb, credeti ca are rost transformam fraza: "tot romanul se pricepe la fotbal si politica" -- in -- "tot romanul se pricepe la astea doua, plus inca una"...? Ghiciti care?
|
Ai și tu dreptate în felul tău dar observ că te folosești de tocmai de metoda pe care o combați ca să mă cerți. Îmi aduci aminte de inorog.....
Prietene sunt și discuții mai aspre pe acest forum, după cum poate ai observat deja. Eu personal nu rămân marcat în niciun fel de ele. Totuși istoria Bisericii nu te prea susține în chestia cu șueta relaxată în agora, fie ea și digitală. Așa e în lumea asta ! Cel puțin pe forumuri putem să ne debarasăm de ipocrizia curtenitoare cu care unii dintre noi abordăm problemele în viața reală. Tot românul se pricepe la fotbal politică și amor, așa spune acest adagiu puțin cam imbecil (cred eu).