![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu adevarat iti scriu, nu te lasa, si nu asculta sfaturile celor care iti spun opreste-te ca nu e pt. tine. Aceii oameni, nu sunt oameni, aceia nu stiu cei iubirea cu adevarat. Iti dau un sfat, dat de catre un preot in astfel de cazuri : - citeste timp de 40 de zile consecutiv, fara intrerupere ( adica o data pe zi, timp de 40 de zile ) urmatorul rugaciune : " Canonul de pocainta catre Domnul Isus Hristos " . Indicat ar fi sa reusesti sa-l faci si pe el sa spuna rugaciunea aceasta. Ce se va intampla dupa acesta, doar D-zeu. hotareste, dar cu siguranta sansele voastre sunt mult mai mari sa reusiti, totul este sa vreti asta. Acest lucru a fost testat cu succes. si Dumnezeu stia asta. Doamne ajuta ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Niciodata nu am renuntat in inima si sufletul meu si imi dau seama ca incep sa culeg niste roade |
|
|
||||
|
||||
|
Incearca sa mergi la Parinti Duhovici din zona ta,cu siguranta ei iti vor da cele mai bune sfaturi,in vara cand am fost in concediu a fost la usa la Parintele Proclu cu o problema asemanatoare cu a ta,sau poti merge la Parintele Iustin esti aproape de dansi nu te lasa ca sa nu regreti o viata ca nu ai incercat tot ce ti-a stat in putinta.Dumnezeu sa te ajute
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
NU zic ca psihologii nu au rostul lor dar eu prefer duhovnicii traitori! |
|
|
|||
|
|||
|
scumpete,
daca-l vrei doar pentru tine, este o exprimare ce evidentiaza egoism! Tocmai ce dorim noi cu ardoare, este semnul autonomiei si caposeniei noastre pe care le-a manifestat si Lucifer si protoparintii, Adam si Eva-cand au cazut- . Asadar, de ai incercat sa-l trezesti din transformarea lui rea si nu se poate, mergi mai departe si gaseste pe cineva serios si credincios-asta daca iti doresti o familie crestina-, caci daca doresti o familie moderna, e mai potrivit un gigolo. Este alegerea si riscul tau! marian norway |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|