![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă ești chiar atât de "pe din afară", du-te de întreabă un preot. Îți va confirma că ziua Învierii e prima zi a săptămânii (duminica), nu a șaptea.
Tocmai de aceea să nu ne luăm după interpretări personale (sfinți părinți bunici și nepoți), ci consecvenți principiului Sola Scriptura, acceptăm doar interpretarea dată de Hristos și apostoli. Scriptura est ipsius interpres. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusquintus;187602]
Citat:
![]() hihihihi..parintii deobicei nu te preseaza, de iubita nu stiu, dar np sigur te preseaza, unii sunt ca raia. sunt ferm convinsa ca ai citit biblia si nu Sfanta Scriptura ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
[quote=anaana71;187879] Citat:
Iată un lucru pe care într-adevăr n-ai de unde să-l ști. Doar Dumnezeu cunoaște ce e în mintea omului. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusseptimus;187330]1.
Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? ![]() ![]() ![]() Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=hanico;212051]
Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=anaana71;212077]Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusquintus;212135]
Citat:
Stimabilissime domn Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|