Citat:
Cutremure,uragane,inundatii,tsunami...totul se amplifica... Haiti...acum Chile,Peru....sfasietor de dureros...sa fie oare mania lui Dumnezeu?sau spre intoarcerea omului la credinta?Eu cred ca ambele si indiferent de toate acestea socotesc ca sunt CLAR semnele sfarsitului lumii(nu maine..poimaine..Dumnezeu stie)...
|
Inca de la inceputul omenirii s-au tot gasit profeti care sa tzipe ca sfarsitul e aproape. Si iata-ne aici, cateva mii de ani mai tarziu...
Citat:
In Haiti arata la Tv o femeie care plangea si tipa:E sfarsitul lumii...e sfarsitul lumii
Astazi am vazut o alta declaratie de la o localnica din Chile:S-a cutremurat pamantul cu totul si am crezut ca este sfarsitul lumii!!!
|
Normal. Daca ti s-ar intampla tie asta, ai zice la fel. Femeile aveau dreptate. Cel putin cea din Haiti, ei bine, cutremurul ala chiar a fost sfarsitul lumii ei.
Citat:
Tare mi-e frica ca vom prinde ''vremurile din urma''.
|
Crestin practicant fiind, de ce iti e frica? Nu vine Isus iar? Nu te duce in rai?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|