![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
Vezi rezultatele sondajului: Ce pot face crestinii practicanti pentru mantuirea semenilor | |||
Nu pot face nimic, daca va vrea Dumnezeu se vor mantui |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 4,76% |
Cine vrea sa se mantuiasca sa vina la Sfanta Biserica |
2 | 9,52% |
Rugaciunea este cheia |
4 | 19,05% |
Este necesar si suficient sa traiasca o viata de crestin si se se roage |
3 | 14,29% |
Rugaciune, traire crestina, si impartasire a credintei |
13 | 61,90% |
Sondaj cu opţiuni multiple. Votători: 21. Nu poti vota in acest sondaj |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Un user ii indemna pe fratii lui:
„Fratii mei (ortodocsi) stati linistiti ca astia nu au pe cine sa insele... nu va faceti probleme din cauza lor.. aici pe forum nu au pe cine...” La aceasta ora pe forum sunt 792 de membri activi. Intr-adevar, probabil ca nici unul dintre ei nu va trece in viitor la „secte”. Insa trecand peste nuanta triumfalista ce razbate din postare, eu ma intreb: ar trebui crestinii practicanti sa stea cu mainile incrucisate sau ar putea face in mod practic ceva in scopul mantuirii semenilor lor. Probabil ca in fiecare luna 792 de ortodocsi (care nu intra pe forumuri) se boteza in Bisericile Neoprotestante. De obicei cei care trec in aceste biserici nu sunt crestini practicanti ci dimpotriva, oameni care nu l-au cunoscut pe Dumnezeu in bisericile de care (nominal) apartineau. Luna viitoare alti aproape 1000 de ortodocsi se vor boteza intr-o Biserica Neoprotestanta. Ar trebui credinciosii ortodocsi sa faca ceva pentru fratii lor care acum sunt departe de Scriptura, rugaciune si viata crestina? Se poate face ceva? Ce? Last edited by penticostalulmantuibil; 18.06.2010 at 10:11:38. |
Tags |
nu pot face nimic |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
ce se poate face pentru mantuirea unui om pe moarte | cred_cu_adevarat | Generalitati | 13 | 26.11.2012 13:52:06 |
ce pot face pentru sotul meu? | doinalavinia | Generalitati | 11 | 30.01.2012 21:40:47 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|