![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am ascultat intregistrarea respectiva. Nu m-a surprins; doamna Paduraru pare ca se identifica cu acei oameni care considera cip-ul un talisman cu puteri magice capabil sa influenteze in mod negativ pe cel care-l detine, simpla posesie a unui carnet de sofer cu microcip fiind pentru ei o insemnare a celui om cu ceva negativ, ce-l va determina sa se comporte intr-un mod necrestinesc, sa pacatuiasca, cu alte cuvinte, sa se lepede de Hristos prin faptele sale. Doamna judecator prefera sa incalce legea, decat sa renunte la confortul personal, sa renunte la calitatea de sofer. Un exemplu mai prost nici ca ar fi putut da, cred ca n-a realizat ce spune. Judecatorii ar trebui periodic testati psihologic, datorita functiei pe care o detin si responsabilitatii lor, asa cum sunt testati si politistii.
Last edited by ioanna; 11.01.2013 at 14:03:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci cand daramam o casa veche, facem alta mai frumosa, nu contemplam molozul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imeidiat după ce ai postat...am comentat...fără să-ț dau Quote, puteai să-l ștergi sau mai simplu să recunoști că a fost o greșeală. Nu era nici un bai, toți greșim. Chiar am precizat: sper să fi fost o greșeală din partea ta. Apoi m-a surprins Miha-Anca....care a avut occazia să citească observațiile legate de înregistrare și să o asculte. Ce a înțeles și ea din toată înregistrare se vede pe istoricul discuției. Am profitat de această greșeală, tocmai să văd cum gândește această tabără. Eu unul sincer sunt tare dezamăgit. Să mă iertați, am să susțin lupta împotriva cipurilor, dar nu în modul acesta habotnic. |
|
|||
|
|||
![]()
Îmi răspunzi la atâtea întrebări cu o întrebare? Apropo eu m-aș feri să vin cu propuneri, din simplul motiv: nu sunt în măsură sau dau asemenea sfaturi. Ce pot să fac este să ascult de duhovnicul meu și de ce spune Biserica. Putem analiza și ce spun marii duhovnici, dar nu ce le pun alții în gură.
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:13:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta spuneam și eu. Că ea a greșit, nu-i bai...dar a lua de bună acea înregistrare, doar că e postată de apologeticum...mai nou apologeticum a devenit biserică.
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:23:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 14:40:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Părinte, un pericol social care se întrezărește la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care niște conducători din umbră le dirijează și scot populația în stradă să protesteze față de criza în care ne aflăm. Chiar există niște anunțuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?
Parintele Justin Parvu: Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât își pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. http://diasporaonline.info/home/spir...de-strada.html http://www.youtube.com/results?searc....1.RfN2bRYfoyI |
|
|||
|
|||
![]()
Bun...dacă BO ar spune mâine să ieșim în stradă să protestăm, crezi că noi o să stăm cu mâinile în sân? Dar atâta timp când nu există un comunicat clar, de ce să de hazardăm? De ce punem cuvinte în gura duhovnicilor?
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:48:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia tu la ce alte proteste ai luat parte?
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 14:50:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne gandi ca tu esti patriarh. Vine presedintele tarii la tine si-ti spune s-o lasi mai moale in problema cipurilor, ca din cauza ta are probleme la Bruxelles. Tu ai vrea sa asculti si de presedinte si de Dumnezeu, dar pana la urma trebuie sa faci o alegere... De, esti om si ai vrea sa-ti pastrezi si functia. In aceasta situatie, e clar ca te dezici de miscarile in strada, dar iti pare bine daca cineva se implica si-L multumeste si pe Dumnezeu. Cam asa vad eu lucrurile. Daca esti crestin, repet, aduni un grup de crestini si demonstrezi pasnic. A opta pentru grupuri mari este primejdios, intr-adevar, caci nu stii cum reactioneaza fiecare. A nu face nimic este si mai primejdios, insa. Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 15:11:29. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|