Citat:

| 
					În prealabil postat de Mirean  Nu e vorba de predicile sale. este vorba de atitudinea adeptilor din miscarea pe care a initiat-o - "visarionistii", miscare din BOR care este privita ca o "secta ortodoxa". | 

Oare toate  cIte se  hotarasc  de BOR se si Infaptuiesc  In  acelasi DUH  in care  au fost si  HOTARITE  intreb  '????
   Daca  multora nu le  convine  ce spune  parintele  si Ii rIcie constinta  lor  sau  nui  lasa  sa doarma     Sa  asculte  video  de pe yutube  depre  cel mai mare predicator  moartea  si sa  nu rastalmaceasca   predicile  acestui  Sf parinte  care  nu se sfieste  sa spuna  adevarul  la or cine  .  
   Cei ce  nu Il  accepta  pe parintele  din diferite  motive   au  marea nerusinare de a vorbi  nu peste mult  timp si despre Sf  parinti  trecuti  la cele vesnice   la fel  . pentur  ca  ei se rusineaza de  cuvintele  ce  aud  de-la  acest  SF  al zilelor  noastre  dar ce  invatatura vor  sa  auda sa se duca la birturi  sau la  cupleraiuri  si la  curvele de pe  centura  oraselor si sa nui mustre nimeni  pt. faradelegile  lor ?????  asa cred  ei ca vor intra in  Imparatia  LUI DUMNEZEU.???? sau uniduse  cu  hoti si tilhari sau ne  ajutInd  pe cei nevoiasi de lInga ei zicInd  ca daca sInt prosti si  nu stui sa  se  descurce   sa moara de foame defrig  si sete,  Oare  asa nea Invatat   IISUS HRISTOS  sau Sf.  Apostoli   noi  urmam   calea  lasata de  HRISTOS  cu aceiasi  dragoste cu care o faceau primi crestini sau cu atita Rivna ca si cei ce  au  auzit  cuvint  de invatatura  din gur  LUI HRISTOS  sau a Sf. Apostoli  sa fim seriosi si  sa nu ne  amagim noi singuri sa nu ne  Imbatam cu  apa rece.
  Stiu ca unora no sa le placa  ce spun dar nu  vreau sa dau raspuns  la nimeni si nu vreau sa  judec pe nimeni  Insa  dac unul di   acest  multii  frati  ai mei din Sfinta si sfintita  si  INDUMNEZEITA  Biserica  ORTODOXA  este  mai RIVNITOR  si mai ZELOS  ca mine  cu  ce drept  vin eu si Il  ponegresc sau  Il judec  fara ca el sa fie  de fata  sau sint  suparat ca este mai  Rivnitor  ca mine   ar trebui sa fiu pe  mine suparat si sa caut sa ma Tamaduiesc  de duhul  Pizmei al uri si al  MINDRIEI  care  ma stapIneste, si sa ma duc  la parintele sau la duhovnicul meu sa ma spovedesc sa ma descarc  de povara ca  tare grea este si cu  cIt se  lungeste timpul  cu atIt se  oblndeste rana din suflet si  vrajmasul  pune stapInire  cu frica si cu  minciuna   mai mult  pe  mine sau pe  noi .
Oameni  Buni si fratii Intru DOMNUL HRISTOS   lasati  judecata celui ce ia fost  harazita  Inainte de  a fi lumea  NASCUT CEL UNUIA DIN SFINTA TREIME  LUI   HRISTOS  SI  NU  RAPITI  DREPTUL  LUI DAT DE  TATAL  SI NU NOUA  CUM  VOM STA IN FATA TRONULUI SLAVEI LUI DE JUDECATA  CIND NOI  IAM FURAT  DREPTUL  LUI SI CE VOM  RASPUNDE  LA INTRBAREA   DE CE  AM  JUDECAT NOI  PE  CEI PE CARE EL IA  SFINTIT  CA PREOTI SI PARINTI DUHOVNICESTI  NOUA  SARMANILOR SI DOCTORI   FAR DE  ARGINTI   ASCULTATIMA   SI NU VA BAGATI  IN LUCRUL CE NU VA FOST  INCREDINTAT  VOUA  SI MIE  DE O POTRIVA PT  CA SUNT  MUL PACATOS SI MULT RATACIT INSA  CIND  CAD MA INTORC  CU SI MAI MULTA  TARIE PT  CA  BUNUL DUMNEZEU NU  MA PARASESTE SI TOT CE CER  IN NUMELE  PREAIUBITULUI SI PREASFINTULUI SAU  FIU  IMI DA  CU  INBELSUGARE , CA NU CER  AVERILE  ACESTEI LUMI CE CER SA MA LUMINEZE  CU LUMINA CUNOSTINTEI LUI SA MA INTELEPTEASCA SAL  RECUNOSC NUMAI PE EL DOMN STAPIN SI  MINTUITOR   AL MEU SI AL FAMILIEI MELE SI AL INTREGI OMENIRII  CE VETUIESTE  PE  INTREAGA SUPRAFATA  A PAMINTULUI,   AVERTI  MARE GRIJA CA DELA CEL CE  CUNOASTE MULT  MULT SE VA SI CERE SI DE LA CEL CE CUNOASTE PUTIN    PUTIN  DAR NU DIN CAUZA LENEVII CI NUMAI DIN CAUZA CA  NU POATE SA DUCA MAI MULT  CA  ASA A VRUT  BUNUL DUMNEZEU  SA FIE  ,  AMIN AMIN AMIN  
IERTATIMA DAC  AM SUPARAT PE CAREVA CA NU  MAM ADRESAT  CU NUMELE NIMANUI NU CA MEAR FI FRICA  DAR NU VREAU SA DUC  O DISCUTI  LA NESFIRSIT  CU  NIMENI  FAR   DE ROD  CA A SEMANA  IN FIREA OMENEACA   SETE A SECERA DIN FIREA  OMENEASCA  CUM BINE SPUNE UN FRATE  AICI PE  FORUM   IERTARE    IERTARE  IERTARE SI RUGATIVA SI PT. MINE  CABUNUL DUMNEZEU SA MA  ADUCA PE CALEA  MINTUIRI SI SA MA INTELEPTEASCA INTRU  LUCRAREA PORUNCILOR  LUI  AMIN  AMIN AMIN
   PREACURATA  MAICA ROAGAL PE DOMNUL MILEI PE CARE LAI NASCUT  SI LAI PURTAT LA SINUL TAU SA NE IERTE SI SA NU NE PEDEPSEASAC DUPA MULTIMEA FARADELEGILOR NOASTRE  CA MULTA TRECERE  ARE MAICA INAINTEA FIULUI EI  IUBIT SI DIMNEZEULUI  NOSTRU  AL TUTUROR  AMIN AMIN AMIN   +++   +++   +++   +++