![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
lol voi ati avut o problema serioasa , eu inca ascult rock si nu am nimica
am doar 14 ani si ma simt perfect. parerea mea ca muzica nu te face nici satanist nici gay nici ...... nuj cum sa zic . mi se pare o prostie ce ati scri mai sus |
|
|||
|
|||
![]()
cea mai mare prostie de site poti sa asculti si black metal si nu metal si ce vrei nu are cum sa scoata ce e mai rau din tine
|
|
|||
|
|||
![]()
Dak e sa te rogi poti si acasa si pe strada si ascultand rock si pop oriunde nu neaparat la biseri ca
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De obicei cine spune ca se poate ruga oriunde si oricum -- nu se prea roaga, ca daca s-ar ruga cu adevarat fie si numai putin, ar sti cat de importanta e linistea si pacea sufletului in momentele acelea si in acelasi timp, cat de fragila e si cat de repede se risipeste mai ales cand iti cauti cu lumanarea motivele/stimuli ca sa te imprastii cu duhul. Ca sa nu mai zic ce cantari prielnice smereniei sunt, au au baby toata lumea da din plete-acum cu mine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spui ca putem sa ne rugam acasa? putem , da putem , dar unde este smerenia si unde ne rugam mai bine decat in Casa Domnului ? Esti in floarea varstei ,ce drum alegi acum te va influenta mult pe viitor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Are dreptate intr-o privinta: intr-adevar, confuzi crestinismul cu ce NU este (adica nu e: pietism fanatic care traieste din interziceri). Nu e vorba despre asta.
Cine ajunge dintre crestini sa nu mai asculte muzica de genul acesta o face nu pentru ca e batut cu biciul de cineva, ci pentru ca ajunge sa isi dea seama ca muzica aceasta ii raneste sufletul. La cate chestii am imbratisat si eu inainte si aveam impresia ca ascult cea mai misto muzica de pe pamant -- acum cand trebuie sa rabd si sa ascult, ca-mi pun altii -- stau cu sufletul crispat si abia astept sa se termine ceea ce inainte poate ar fi fost piesa vietii mele. Si asta fara sa imi impuna nimeni ceva.
|
|||
|
|||
![]()
poate careva sami garanteze cineva ca aceasta melodie e satanista
http://www.youtube.com/watch?v=vF8ldaRTkB8 va dau ersurile in engleza si traduceti ca exista google translate This past to go While I collapse It's not a false alarm The ashes settle in I guess, We are the insane as we ignore the mirror's truth Should I join the feast Should I ignore the beast The future in captivity I'm not who I’m supposed to be We aren't even trying Let this light explode The bleeding We deceive them Fuel the lies The time Idle reason We should live by laws Call the swarm Fade in another false hope We aren't even trying Let this light explode We aren't even trying Find the exit sign And disappear We aren't even trying Let this light explode We aren't even trying Find the exit sign And disappear Cum poate aceasta mel sa se cataloghese ca rock satanist? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|