Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 15:13:19
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Unhappy

lol voi ati avut o problema serioasa , eu inca ascult rock si nu am nimica
am doar 14 ani si ma simt perfect. parerea mea ca muzica nu te face nici satanist nici gay nici ...... nuj cum sa zic . mi se pare o prostie ce ati scri mai sus
Vechi 26.06.2010, 15:15:43
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de Ioan-Victor Vezi mesajul
Depinde ce fel de rock asculti si de cat timp il asculti...Eu ascultam (si inca mai ascult cateodata) nu metal iar genu asta scoate tot ce e mai rau din tine(la fel ca toate genurile de metal)...
cea mai mare prostie de site poti sa asculti si black metal si nu metal si ce vrei nu are cum sa scoata ce e mai rau din tine
Vechi 26.06.2010, 15:17:47
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Cand am inceput sa ascult rock, nu mergeam deloc la Biserica...nu uri pacatosul, ci pacatul...
Dak e sa te rogi poti si acasa si pe strada si ascultand rock si pop oriunde nu neaparat la biseri ca
Vechi 26.06.2010, 15:28:32
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrian2009 Vezi mesajul
Satanismul in muzica rock, film:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-...uzica-rock.php

Majoritatea muzicii americane e produsa de studiouri cu posibile conectii cu temple sataniste. Zice un fost producator ca nu esti lasat in America sa produci muzica fara farmece.

Ma intreb despre filme. Muzica in mare parte poate contine vraji si farmece cantate in surdina, adica:

Cu voce tare: Hoteeellllll Caaaliforniaaaaaa
Cu voce in surdina profesionistii de magie neagra sau alba: Sa ai urechile clapaugeeee Tra la la la la... sau Sa-ti tragi doua palme sha la la la la.

si dupa ce asculta oamenii ce se poate intampla cu ei si cu urechile lor sau de ce incep sa se plezneasca? Crezi ca glumesc? Ti se pare normal ca copiii din senin devin emo adica aproape posedati si incearca sa se raneasca?

http://www.youtube.com/watch?v=Otti-...rom=PL&index=3

Stii ce zice filmul de mai sus? ca daca nu faci cursuri de magie si nu stii sa faci farmece si alte lucruri de magie neagra sau alba nu te lasa sa produci muzica in America.

Ce mai spune filmul de mai sus? Ca muzica imprimata e dusa intr-un templu de magie si diavolii sunt chemati si li se cere diavolilor sa urmeze FIECARE disc de muzica produs. Asa ca cumparand aceste discuri poti obtine si diavolul aferent care se introduce in casa. Ascultand muzica diavolul poate intra in copii. Ce mai spune filmul de sus ? ca muzica rock poate deveni adictiva si ca cuvintele folosite sunt de magie, fara inteles pentru crestini dar cu inteles pentru magicieni.

ASTA E ORICE MUZICA CU PROVENIENTA AMERICANA, NU DOAR ROCK CONFORM FILMULUI DE MAI SUS.
nici eu nus de acord cu cultura emo si nici muzica lor numi place dar cei mai putin is satanisti si rockeri la fel voi judecati gresit
Vechi 26.06.2010, 15:28:43
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RoCkoN Vezi mesajul
Dak e sa te rogi poti si acasa si pe strada si ascultand rock si pop oriunde nu neaparat la biseri ca
Dragul meu, incearca sa te rogi in timp ce asculti pop si rock -- sau o vreme dupa ce ai ascultat -- si spune-mi cum se impaca duhurile. Dar sa te implici cat de cat in rugaciune, nu asa ca zici in gand sau din varful buzelor in timp ce mintea e peste mari si tzari.

De obicei cine spune ca se poate ruga oriunde si oricum -- nu se prea roaga, ca daca s-ar ruga cu adevarat fie si numai putin, ar sti cat de importanta e linistea si pacea sufletului in momentele acelea si in acelasi timp, cat de fragila e si cat de repede se risipeste mai ales cand iti cauti cu lumanarea motivele/stimuli ca sa te imprastii cu duhul.

Ca sa nu mai zic ce cantari prielnice smereniei sunt, au au baby toata lumea da din plete-acum cu mine.
Vechi 26.06.2010, 15:30:09
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
In primul rand invata sa scrii corect . Muzica te influenteaza in limita in care o lasi sa te influenteze , si crede-ma pe cuvant ai 14 ani dar o sa vezi ca o sa te influenteze , si te influenteaza si acum dar nu vrei sa recunosti . Noi spunem "nu da lasa ca nu ma influenteaza" ne amagim rau .. spunem ca nu ne influenteaza doar ca sa nu o lepadam de noi , ca sunt oameni care sunt dependenti de ea .
Spui ca putem sa ne rugam acasa? putem , da putem , dar unde este smerenia si unde ne rugam mai bine decat in Casa Domnului ?
Esti in floarea varstei ,ce drum alegi acum te va influenta mult pe viitor...
Vechi 26.06.2010, 15:31:40
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de jefferson Vezi mesajul
confunzi crestinismul cu un pietism fanatic care traieste din interziceri. daca tie nu-ti place muzica rock asta nu inseamna ca foarte multi crestini carora le place ''traiesc in pacat'' sau sunt ''satanisti'' si alte asemenea prostii. sau au pierdut ''calea cea dreapta''. pur si simplu sunt crestini carora le place si rock-ul.
ai total dreptate \m/
Vechi 26.06.2010, 15:34:09
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Dragul meu, incearca sa te rogi in timp ce asculti pop si rock -- sau o vreme dupa ce ai ascultat -- si spune-mi cum se impaca duhurile. Dar sa te implici cat de cat in rugaciune, nu asa ca zici in gand sau din varful buzelor in timp ce mintea e peste mari si tzari.

De obicei cine spune ca se poate ruga oriunde si oricum -- nu se prea roaga, ca daca s-ar ruga cu adevarat fie si numai putin, ar sti cat de importanta e linistea si pacea sufletului in momentele acelea si in acelasi timp, cat de fragila e si cat de repede se risipeste mai ales cand iti cauti cu lumanarea motivele/stimuli ca sa te imprastii cu duhul.

Ca sa nu mai zic ce cantari prielnice smereniei sunt, au au baby toata lumea da din plete-acum cu mine.
am dat si eu un exeplu nu ca asa as face deci nu ma intelege gresit
Vechi 26.06.2010, 15:36:36
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
ai total dreptate \m/
Are dreptate intr-o privinta: intr-adevar, confuzi crestinismul cu ce NU este (adica nu e: pietism fanatic care traieste din interziceri). Nu e vorba despre asta.

Cine ajunge dintre crestini sa nu mai asculte muzica de genul acesta o face nu pentru ca e batut cu biciul de cineva, ci pentru ca ajunge sa isi dea seama ca muzica aceasta ii raneste sufletul. La cate chestii am imbratisat si eu inainte si aveam impresia ca ascult cea mai misto muzica de pe pamant -- acum cand trebuie sa rabd si sa ascult, ca-mi pun altii -- stau cu sufletul crispat si abia astept sa se termine ceea ce inainte poate ar fi fost piesa vietii mele.

Si asta fara sa imi impuna nimeni ceva.
Vechi 26.06.2010, 15:46:25
RoCkoN RoCkoN is offline
Junior Member

Implicit

poate careva sami garanteze cineva ca aceasta melodie e satanista

http://www.youtube.com/watch?v=vF8ldaRTkB8

va dau ersurile in engleza si traduceti ca exista google translate

This past to go
While I collapse
It's not a false alarm
The ashes settle in

I guess,
We are the insane as we ignore the mirror's truth

Should I join the feast
Should I ignore the beast
The future in captivity
I'm not who I’m supposed to be

We aren't even trying
Let this light explode

The bleeding
We deceive them
Fuel the lies
The time
Idle reason
We should live by laws
Call the swarm
Fade in another false hope

We aren't even trying
Let this light explode

We aren't even trying
Find the exit sign
And disappear

We aren't even trying
Let this light explode

We aren't even trying
Find the exit sign
And disappear

Cum poate aceasta mel sa se cataloghese ca rock satanist?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55