![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
bun,o crede diavolul dar eu nu cred.Or avea si rugaciunile finalitate dar sunt momente in care oamenii au nevoie de ajutor concret.
|
|
|||
|
|||
![]()
Maria_Sofia....crede-ma plang pentru tine ca NU VREI sa vezi dragostea dumnezeiasca...offfffff daca ai sti cum ne iubeste Dumnezeu..daca ai sti..ce pierzi..
Nu mai am cuvinte, postarea ta m-a lasat fara grai de durere.. |
|
|||
|
|||
![]()
..maria..cunoasterea intuitiva este superioara cunoasterii rationale..multe mame si-au crescut copiii bine urmandu-si doar intuitia si bunul simt..
Ghandi zicea sa ne ferim de cei care nu au nici un Dumnezeu,nici o credinta,iar Tutea spunea ca a discuta cu un ateu e ca si cum te-ai adresa unei usi....trec peste toate astea fiindca ca tu explorezi inca...vei gasi un raspuns..ai citit biografia lui Serafim Rose..si el a cautat insetat pana a ajuns la suprema cunoastere..care se dezvaluie numai prin ortodoxie. Cred ca atitudinea ta neincrezatoare,in cele din urma va duce catre mantuire..fiindca de la nedumerire,cautare ajungi la cunoastere.iar tu esti suficient de inteligenta()..si ar trebui sa te indoiesti mai putin de justetea concluziilor scoASE DESPRE dumnezeu,din cunoasterea stiintifica a lumii.Eu nu vad contradictie intre Dumnezeu si stiinta..niste scapatati au zis candva "crede si nu cerceta"(fals) iar sectele atat au asteptat..Creierul omenesc este grosolan ca sa putem avea incredere 100% cum spui tu in ratiune....:)aspiram la cunoasterea superioara cu mintea......nici aceasta cale nu este neexpusa erorii...asa incat ramane doar rugaciunea..ne incredintam ei prin rugaciune. Orice om inteligent ar trebui sa sfarseasca prin a ajunge sa aiba credinta..si tu la fel..vei ajunge sa sporesti cunoasterea lui prin rugaciune.Rabdare..cu fiecare dintre noi are dumnezeu un plan.Daca l-ai avut ca model pe Jean Valjan inseamna ca iubesti oamenii,intelegi suferintele lor..........citeste Confesiunile Fericitului Augustin :) |
|
|||
|
|||
![]()
Jenica, cu drag iti spun ca eu nu am probleme cu internetul, am abonament si pot sta in orice moment cat doresc pentru ceea ce am nevoie. Dar va anunt ca de acum nu voi mai fi o perioada pentru ca voi fi plecat. Ramas bun tuturor, mai ales Cristiboss, Vsovi, Ancah, Mirelat, Urzicuta, Jenica, Paraschevaiasi, :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Maicuta Domnului sa te acopere cu Sfantul Acoperamant Veilur:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc ca ai avut un gand si pentru mine, sper ca Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea.
|
|
|||
|
|||
![]()
AMIN!
|
|
|||
|
|||
![]()
Veilur, succes pe unde mergi si Domnul sa fie cu tine. Doamne ajuta!
Anca |
|
||||
|
||||
![]()
VELIUR ,sa ai grija de tine si sa te intorci sanatos si cu dorinta de a sta cat mai mult pe net, la adresa :www.crestinortodox.ro cristiboss56
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|