Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2007, 10:35:58
jenica
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria_Sofia
despre care pacat vb?adik nu zic ca dpdv crestin sunt fara de pacate......dar nu am facut rau nimanui niciodata ,dimpotriva,sunt miloasa,poatea prea miloasa,iubesc oamenii,vreau sa ii ajut,ideile si modul in care percep credinta nu ma opresc sa urmez involuntar sfaturi care se regasesc si prin biblie care tin de relatiile cu semeni,si cred ca voi ajuta mai mult oamenii pastrandu-mi uzul ratiunii,decat dandu-le sfaturi fara o finalitate concreta de genul roaga-te,caieste-te,spovedeste-te.Ma rog asta e un forum nu zic ca voi ajutati oamenii doar asa,dar o doza de rationalism nu strica nicio data.
Mai, Maria si diavolul crede ba mai mult e un adevarat "teolog" dar...ramane diavol pentru ca nu vrea sa zica: Dumnezeule milostiv fii mie... vezi tu ce greu atarna pocainta in ochii Lui Hristos? Daca tu o consideri fara finalitate..sincer e problema ta! Eu am spus ce am avut de spus..
Vechi 05.09.2007, 13:17:17
Maria_Sofia Maria_Sofia is offline
Member

Data înregistrării: 15.06.2007
Implicit

bun,o crede diavolul dar eu nu cred.Or avea si rugaciunile finalitate dar sunt momente in care oamenii au nevoie de ajutor concret.
Vechi 05.09.2007, 13:50:25
jenica
Guest

Implicit

Maria_Sofia....crede-ma plang pentru tine ca NU VREI sa vezi dragostea dumnezeiasca...offfffff daca ai sti cum ne iubeste Dumnezeu..daca ai sti..ce pierzi..
Nu mai am cuvinte, postarea ta m-a lasat fara grai de durere..
Vechi 05.09.2007, 18:05:18
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

..maria..cunoasterea intuitiva este superioara cunoasterii rationale..multe mame si-au crescut copiii bine urmandu-si doar intuitia si bunul simt..
Ghandi zicea sa ne ferim de cei care nu au nici un Dumnezeu,nici o credinta,iar Tutea spunea ca a discuta cu un ateu e ca si cum te-ai adresa unei usi....trec peste toate astea fiindca ca tu explorezi inca...vei gasi un raspuns..ai citit biografia lui Serafim Rose..si el a cautat insetat pana a ajuns la suprema cunoastere..care se dezvaluie numai prin ortodoxie.
Cred ca atitudinea ta neincrezatoare,in cele din urma va duce catre mantuire..fiindca de la nedumerire,cautare ajungi la cunoastere.iar tu esti suficient de inteligenta()..si ar trebui sa te indoiesti mai putin de justetea concluziilor scoASE DESPRE dumnezeu,din cunoasterea stiintifica a lumii.Eu nu vad contradictie intre Dumnezeu si stiinta..niste scapatati au zis candva "crede si nu cerceta"(fals) iar sectele atat au asteptat..Creierul omenesc este grosolan ca sa putem avea incredere 100% cum spui tu in ratiune....:)aspiram la cunoasterea superioara cu mintea......nici aceasta cale nu este neexpusa erorii...asa incat ramane doar rugaciunea..ne incredintam ei prin rugaciune.
Orice om inteligent ar trebui sa sfarseasca prin a ajunge sa aiba credinta..si tu la fel..vei ajunge sa sporesti cunoasterea lui prin rugaciune.Rabdare..cu fiecare dintre noi are dumnezeu un plan.Daca l-ai avut ca model pe Jean Valjan inseamna ca iubesti oamenii,intelegi suferintele lor..........citeste Confesiunile Fericitului Augustin
:)
Vechi 05.09.2007, 21:09:23
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Jenica, cu drag iti spun ca eu nu am probleme cu internetul, am abonament si pot sta in orice moment cat doresc pentru ceea ce am nevoie. Dar va anunt ca de acum nu voi mai fi o perioada pentru ca voi fi plecat. Ramas bun tuturor, mai ales Cristiboss, Vsovi, Ancah, Mirelat, Urzicuta, Jenica, Paraschevaiasi, :)
Vechi 05.09.2007, 21:38:42
jenica
Guest

Implicit

Maicuta Domnului sa te acopere cu Sfantul Acoperamant Veilur:)
Vechi 06.09.2007, 17:28:34
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Multumesc ca ai avut un gand si pentru mine, sper ca Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea.
Vechi 06.09.2007, 17:56:00
jenica
Guest

Implicit

AMIN!
Vechi 06.09.2007, 19:33:48
ancah
Guest

Implicit

Veilur, succes pe unde mergi si Domnul sa fie cu tine. Doamne ajuta!
Anca
Vechi 07.09.2007, 22:22:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

VELIUR ,sa ai grija de tine si sa te intorci sanatos si cu dorinta de a sta cat mai mult pe net, la adresa :www.crestinortodox.ro cristiboss56
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
ce este prostia asta cu feng shui? ingerul_pazitor Generalitati 29 07.10.2010 12:22:57