Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2012, 18:08:18
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit pro B !!!

Hai basescu...!!!

Basescu la guvernare
sa ne scapi de pulslamale
si de lenesi si de hoti
sa-i bagi la bulau pe toti

hai basescu,stiu ca poti
ca sa-i ciuruim pe toti
toti cei care lenevesc
cu pomana se-ndulcesc

si asteapta sa le cada
para,in vara cea calda...
Numai omu' muncitor
trage ca bou-n ogor...

Insa nu trage in van
ca are de toate-n car...

Hai basescu,vreau sa iei
cu noi,si mandatu' trei...
Vechi 20.01.2012, 18:34:37
candles in the wind candles in the wind is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.10.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Biroul de Pres? al Patriarhiei Române, ne informeaz?:

Întrucât situa?ia actual? de profund? nemul?umire în care se afl? poporul român este deosebit de grea, ca urmare a crizei morale ?i economice din societate, în cadrul viitoarelor ?edin?e ale Adun?rii Na?ionale Biserice?ti ?i Sfântului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Române din 15-16 februarie 2012 va fi dezb?tut? cu prioritate problema cum poate contribui Biserica, prin cuvânt ?i fapt?, la schimbarea st?rii actuale de criz? a societ??ii române?ti.

De?i autonom? fa?? de Stat (Constitu?ia României, art. 29, alin 5) ?i neutr? din punct de vedere politic, totu?i Biserica nu poate fi indiferent? fa?? de suferin?a poporului pe care îl p?store?te pe calea mântuirii. Prin urmare, ea trebuie s?-?i exercite, în acela?i timp, voca?ia de factor al p?cii sociale (Legea cultelor, art. 7, alin. 1) ?i de ap?r?toare a demnit??ii umane atunci când aceasta este umilit? din cauza nedrept??ilor sociale, a s?r?ciei ?i neajutor?rii.

Ca atare, consider?m c? în aceste momente dificile, trebuie s? sporim rug?ciunea, dialogul ?i cooperarea pentru a g?si împreun? modalit??i practice de rezolvare a problemelor existente ?i de restabilire a încrederii în institu?iile cu responsabilitate maxim? pentru via?a societ??ii române?ti, îndeosebi în contextul interna?ional prezent care este confuz ?i instabil. În pofida dificult??ilor existente, cre?tinii trebuie s? cultive solidaritatea cu cei ce sufer? ?i speran?a c? putem dep??i criza actual?.
Sa sporin rugaciunea,DA..sa ne recapatam increderea in institutiile statului atat timp cat oamenii sunt aceiasi?!?!?!NO WAY!
Vechi 20.01.2012, 18:44:12
Senior Member

Implicit

[quote=guardian knight;423523]Hai basescu...!!!

Basescu la guvernare
si de lenesi si de hoti

hai basescu,stiu ca poti
ca sa-i ciuruim pe toti
toti cei care lenevesc
cu pomana se-ndulcesc

si asteapta sa le cada
Numai omu' muncitor
trage ca bou-n ogor...

Insa nu trage in van
ca are de toate-n car...

Mare ti-e gradina Doamne!
Versurile astea parca sunt din maneaua aia electorala a lui gutza.
Tu chiar esti basist.Initial am crezut ca vrei sa te "amuzi"pe seama protestelor..eu nu am ceva cu cei care-l sustin pe base,dar vreau sa imi spuna ce anume ii face sa-l sustina,poate minciuna,poate nerecunoasterea faptelor spuse,poate juratul stramb cu mana pe Biblie,poate vocabularul de tractorist,poate aroganta fata de popor,poate mustrarile cu care mereu ne articuleaza si el si boc de parca noi,poporul,nu am reusit sa scoatem tara din criza cu toate masurile de austeritate,de parca noi avem nu stiu cate case,de parca noua ne zbarnaie conturile in banca..omul asta nu are decat 2 mesaje pt cei nemultumiti:1 SA FIM SOLIDARI,bine bine solidari solidari..da tu cu noi nu esti?2 PLECATI:ei uite ca nu plecam,avem tot dreptul sa ne fie bine in tara noastra,avem tot dreptul sa ne convina in tara noastra,si se pare ca dupa 22 de ani am uitat asta,am uitat ca tara asta e a noastra a tuturor si nu a lor.
Vechi 20.01.2012, 19:27:53
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

[quote=candles in the wind;423530]
Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Hai basescu...!!!

Basescu la guvernare
si de lenesi si de hoti

hai basescu,stiu ca poti
ca sa-i ciuruim pe toti
toti cei care lenevesc
cu pomana se-ndulcesc

si asteapta sa le cada
Numai omu' muncitor
trage ca bou-n ogor...

Insa nu trage in van
ca are de toate-n car...

Mare ti-e gradina Doamne!
Versurile astea parca sunt din maneaua aia electorala a lui gutza.
Tu chiar esti basist.Initial am crezut ca vrei sa te "amuzi"pe seama protestelor..eu nu am ceva cu cei care-l sustin pe base,dar vreau sa imi spuna ce anume ii face sa-l sustina,poate minciuna,poate nerecunoasterea faptelor spuse,poate juratul stramb cu mana pe Biblie,poate vocabularul de tractorist,poate aroganta fata de popor,poate mustrarile cu care mereu ne articuleaza si el si boc de parca noi,poporul,nu am reusit sa scoatem tara din criza cu toate masurile de austeritate,de parca noi avem nu stiu cate case,de parca noua ne zbarnaie conturile in banca..omul asta nu are decat 2 mesaje pt cei nemultumiti:1 SA FIM SOLIDARI,bine bine solidari solidari..da tu cu noi nu esti?2 PLECATI:ei uite ca nu plecam,avem tot dreptul sa ne fie bine in tara noastra,avem tot dreptul sa ne convina in tara noastra,si se pare ca dupa 22 de ani am uitat asta,am uitat ca tara asta e a noastra a tuturor si nu a lor.
Tata Marx ,ne lamureste inca din seculul 19,ca optiunile politice ale oamenilor tin si de clasa lor sociala de care apartin in societatea capitalista !

Din pacate, sau din fericire (Domnul stie raspunsul ) singura forma organica de configurare politica a societatii- capitalismul,genereaza in timp,importante discrepante sociale !

Adica, ala care alerga, mai mult, se streseaza ,munceste,e inteligent, si mai are si un dram de noroc sa prinda conjunctura uneori, reuseste cat de cat sa aiba o anumita buna-stare,ca sa nu zicem bogatie !

iara ala, care sarmanul, dupa ce e prost,e si lenes, sau chiar destept, nu are si el sansa,sau poate isi fumeaza tot salariul, si si-l bea,face chefuri...in loc sa puna cu zgarcenie la saltea..sa aiba...ala nu va reusi decat f greu sa adune...si va astepta mereu sa-i dea statul,tot felul de indemnizatii si ajutoare !

1). Basescu, o fi el grobian, doar e pirat,nu e patapevici sau liiceanu,insa e un om de actiune, si are acest tip de inteligenta, si uneori si de sinceritate de a ne spune,nou poporului,ceea ce nu ne place sa auzim,asemenea unui parinte exigent, care nu isi razgaie odrasla, tocmai pt ca tine la ea, si vrea sa o faca mai buna !!!
Ce e rau in asta ??? Ca basescu e un tata exigent ???
2). iar la punctul doi, basescu vine cu un mesaj puternic de dreapta, de genul :

haideti sa ai protejam pe copii,batrani,handicapati...da restu' daca nu vrea sa miste, ca sa-si faca viata mai buna, sa...piara pe limba lui in drum ,ca pasarea, ce atata pomana pt. oameni in toata firea ?!
deci, concurenta, cel mai bun sa castige mai mult, iar ala lenes, prost si vicios,...
vrem capitalism sua comunism ???

CONCURENTA INTRE PRIVATI !!! Asta e toata teza lui basescu, de care desigur, la unii le e f frica,pt ca concurenta e foarte incomoda...chiar si in dragoste !!! (mereu se gaseste cineva mai bun ca tine, insa asta trebuie sa te stimuleze, nu sa te demobilizeze !)

Last edited by guardian knight; 20.01.2012 at 19:32:09.
Vechi 20.01.2012, 19:40:15
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
Din pacate, sau din fericire (Domnul stie raspunsul ) singura forma organica de configurare politica a societatii- capitalismul,genereaza in timp,importante discrepante sociale!
Dragul meu, în mod sigur, capitalismul nu e singura formă organică de configurare politică a societății, chiar dacă e superioară comunismului (și asta discutabil, eu le văd pe amândouă la fel de rele și inumane și mai ales, necreștine).

Discrepanțele sociale nu se realizează neapărat prin "alergarea" de bună credință a omului harnic și inteligent, acestea se mai realizează și prin hoție, jaf, exploatare etc. (vezi marii înavuțiți pe seama imperiilor coloniale și în urma multor morți ai sclaviilor moderne din America și Orient).
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Vechi 20.01.2012, 19:50:21
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Hai basescu...!!!

Basescu la guvernare
si de lenesi si de hoti

hai basescu,stiu ca poti
ca sa-i ciuruim pe toti
toti cei care lenevesc
cu pomana se-ndulcesc

si asteapta sa le cada
Numai omu' muncitor
trage ca bou-n ogor...

Insa nu trage in van
ca are de toate-n car...

Hai basescu,vreau sa iei
Ce limbaj grosier!Cine este autorul acestei deosebite creatii?cumva Mascatu' din Grozavesti?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 20.01.2012, 20:22:51
Senior Member

Implicit

[quote=guardian knight;423539]
Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul

Tata Marx ,ne lamureste inca din seculul 19,ca optiunile politice ale oamenilor tin si de clasa lor sociala de care apartin in societatea capitalista !

Din pacate, sau din fericire (Domnul stie raspunsul ) singura forma organica de configurare politica a societatii- capitalismul,genereaza in timp,importante discrepante sociale !

Adica, ala care alerga, mai mult, se streseaza ,munceste,e inteligent, si mai are si un dram de noroc sa prinda conjunctura uneori, reuseste cat de cat sa aiba o anumita buna-stare,ca sa nu zicem bogatie !

iara ala, care sarmanul, dupa ce e prost,e si lenes, sau chiar destept, nu are si el sansa,sau poate isi fumeaza tot salariul, si si-l bea,face chefuri...in loc sa puna cu zgarcenie la saltea..sa aiba...ala nu va reusi decat f greu sa adune...si va astepta mereu sa-i dea statul,tot felul de indemnizatii si ajutoare !

1). Basescu, o fi el grobian, doar e pirat,nu e patapevici sau liiceanu,insa e un om de actiune, si are acest tip de inteligenta, si uneori si de sinceritate de a ne spune,nou poporului,ceea ce nu ne place sa auzim,asemenea unui parinte exigent, care nu isi razgaie odrasla, tocmai pt ca tine la ea, si vrea sa o faca mai buna !!!
Ce e rau in asta ??? Ca basescu e un tata exigent ???
2). iar la punctul doi, basescu vine cu un mesaj puternic de dreapta, de genul :

haideti sa ai protejam pe copii,batrani,handicapati...da restu' daca nu vrea sa miste, ca sa-si faca viata mai buna, sa...piara pe limba lui in drum ,ca pasarea, ce atata pomana pt. oameni in toata firea ?!
deci, concurenta, cel mai bun sa castige mai mult, iar ala lenes, prost si vicios,...
vrem capitalism sua comunism ???

CONCURENTA INTRE PRIVATI !!! Asta e toata teza lui basescu, de care desigur, la unii le e f frica,pt ca concurenta e foarte incomoda...chiar si in dragoste !!! (mereu se gaseste cineva mai bun ca tine, insa asta trebuie sa te stimuleze, nu sa te demobilizeze !)
Deci conceptia ta e urmatoarea:
Bogatii=inteligenti+harnici
Saracii=lenesi+prosti.
Tu traiesti cu impresia ca multi din cei aflati in strada,care nu au de munca,stau si asteapta para malaiata?stau si asteapta asistarea statului?
Te inseli amarnic.
Pesemne ca nici nu-ti trece prin cap cum e sa cauti cu DISPERARE un loc de munca si sa nu I'll gasesti pt ca pe nimeni nu mai intereseaza in tara asta nici studiile nici competentele
PS: daca cineva spune ceva tare si apasat,chiar incomod,chiar incruntat,tare pe pozitii,asta nu inseamna ca spune si adevarul.
Ce mult a reusit sa pacaleasca acest om.eu ma mir cum de I'll mai crede cineva.eu nu am ceva personal cu el(initial votandu-l)ci cu toti..ii inteleg pe cei care nu mai cred in nimeni..dar sa-i mai crezi pe portocalii astia?nu pot sa inteleg.pe vine te conving tonul..vorbele..te lasi fermecat..dar totusi un semn de intrebare in privinta lipsei FAPTELOR nu iti pui?
Vechi 20.01.2012, 21:22:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

[quote=candles in the wind;423554]
Citat:
Deci conceptia ta e urmatoarea:
Bogatii=inteligenti+harnici
Saracii=lenesi+prosti.
Tu traiesti cu impresia ca multi din cei aflati in strada,care nu au de munca,stau si asteapta para malaiata?stau si asteapta asistarea statului?
Te inseli amarnic.
Pesemne ca nici nu-ti trece prin cap cum e sa cauti cu DISPERARE un loc de munca si sa nu I'll gasesti pt ca pe nimeni nu mai intereseaza in tara asta nici studiile nici competentele
PS: daca cineva spune ceva tare si apasat,chiar incomod,chiar incruntat,tare pe pozitii,asta nu inseamna ca spune si adevarul.
Ce mult a reusit sa pacaleasca acest om.eu ma mir cum de I'll mai crede cineva.eu nu am ceva personal cu el(initial votandu-l)ci cu toti..ii inteleg pe cei care nu mai cred in nimeni..dar sa-i mai crezi pe portocalii astia?nu pot sa inteleg.pe vine te conving tonul..vorbele..te lasi fermecat..dar totusi un semn de intrebare in privinta lipsei FAPTELOR nu iti pui?
Problema Romaniei e tocmai lipsa capitalismului.Astia-s niste borfasi nu capitalisti.Toti doctorii astia in economie care ne trimit la munca fura de la stat.Toti sant platiti de la stat.Televiziunile basiste sant sustinute cu bani furati de la stat,ziarele la fel dar ei ne dau noua lectii despre cum e in capitalism. :D
Noi n-am avut capitalism in Romania am avut numai hoti .Si acum ne conduc cei mai nenorociti hoti.
Vechi 20.01.2012, 22:18:43
mihaila_alin
Guest

Talking chear nu ai nici o treaba pe aici.

Citat:
Hai basescu...!!!

Basescu la guvernare
si de lenesi si de hoti

hai basescu,stiu ca poti
ca sa-i ciuruim pe toti
toti cei care lenevesc
cu pomana se-ndulcesc

si asteapta sa le cada
Numai omu' muncitor
trage ca bou-n ogor...

Insa nu trage in van
ca are de toate-n car...

Hai basescu,vreau sa iei
ba iara ai venit sa imprastii praful in ochii nostri?.ba tu ai ochii rosii.scrie-ne rugaciunea ta de seara, ca vad ca esti compozit, ce zici?

Last edited by mihaila_alin; 20.01.2012 at 22:22:11.
Vechi 20.01.2012, 22:19:11
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Imi pare rau daca am suparat pe cineva de religie judaista,numind pe unii din PDL judaisti.
Da lasand la o parte acesti oameni in majoritate inselatzi de draci de la PDL,vedetzi ca s-a schimbat propaganda oficiala,acum cica e nu stiu ce lege care interzice orice adunare publica dupa ora 23.
Asa ca jandarmii vor interveni in fiecare seara pe la 23:00 sa disperseze manifestantzii.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13