![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
cand biblia da toate explicatiile, asta e o scuza de 2 lei. hai sa preacurvim, sa stim si noi ce e pacatul:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ma uit la lady Gaga si-i demontez videoclipul si mesajul si arat raul din ele tocmai ca nimeni sa nu mai guste si sa i se para dulce si sa i se perverteasca slowly but surely mintea, dupa tine am preacurvit?
|
|||
|
|||
![]()
anyway, o sa ma contrazici la nesfarsit, iar eu am si alte lucruri minunate de facut la ora asta.
daca tu vezi intentii bune intr-un libidinos, asa poti sa le vezi si intr-un criminal, ca nah, sa stie si el ce e pacatul.. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine du-te si fa-le pe alea, ca de discutat coerent nu poti la ora asta din cate vad :)
|
|||
|
|||
![]()
pot, dar nu am cu cine
bye |
|
|||
|
|||
![]()
Cat timp ai de gand sa faci afirmatii nefondate ca nu stiu cine e libidinos, nu o sa ai cu cine. Decat singurica. Kisses.
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine va dati o intalnire,vad k nu puteti una fara cealanta...
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt un el
|
|
|||
|
|||
![]()
Si pe tine te excita clipul acela al lui Gaga, sau de ce crezi ca (si) saccsiv e libidinos?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
un om religios ar trebui sa aiba alte prioritati; cand o sa stie biblia pe de rost, atunci sa o ia pe gaga la puricat! altfel, sa nu dea lectii de morala. in fine, nu vreau sa reiau discutia. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|