Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2009, 20:55:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Care o fi atunci felul in care sa scapi in pustie de Umbra amenintatoare a pasapoartelor cu cip?

Cum crezi ca trebuie sa traiesti, ma gindeam care este minimum de confort in padure, intr-o pivnita, pentru a putea supravietui si vedea eventual , (daca apucam) pe Hristos venind cu Slava sa judece vii si mortii?
Viața în Pustie, nu este egal cu acel minim confort ce-l gândim noi . Când deja ne găndim la confort, chiar fie el minim, vorbim complet de altceva, asemănător unei parodii, și apoi de ce ți-e frică de aia nu scapi , adică de "Marea cipuire".
Vechi 08.04.2009, 20:56:53
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
pai normal ca asta aleg ... din vara asta ma si duc si imi fac pivnita in care am sa locuiesc ... nu imi mai fac casa , ca aia costa mai mult de 50 de mil ; imi fac pivnita , ca io acuma am 30 de mil , si o pivnita ar costa nu mai mult de 10 ; pamantu e si el ieftin pe munte , deci e posibil sa termin de facut pivnita vara asta ; nu stiu daca o sa am timp sa o termin vara asta , dar cel putin ma apuc ; in iulie plec sa caut pamantu prin munti ...
Doamne ajuta!

Emanuel, cred ca realizezi ca nu poti sa te pustnicesti asa fara a avea niste binecuvantari serioase de la duhovnici, ca e foarte riscant sa fii ispitit si inselat de diavol. Intreaba mai multi duhovnici sporiti despre aqsta si vezi ce iti spun. Cel mai bine cauta niste duhovnici care sunt foarte ferm impotriva cipurilor (gasesti la Manastirea Petru Voda, de exemplu).

Bogdan.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:21:52
emanuel2007
Guest

Implicit

am binecuvantare de la par proclu si de la duhovnicul meu , care e ucenic de al lui par rafael noica ... dar la vremurile astea nu iti mai trebuie nu stiu io ce binecuvantare pentru asta ; ca oricum asta o sa faca multi de cum o sa devina obligatorii buletinele cu cip ... si pana atunci nu mai e mult ...

de aia si este bine sa zic io astea pe aici , ca ar fi bine ca toti sa isi faca astfel de pivnite pe undeva , ca alta posibilitate de existenta la vremea lu antihrist nu va exista ... unii au zis ca o sa isi faca ceva la tara ; insa se inseala : la tara nu se va putea trai crestineste pe vremea lu antihrist ; deja a iesit lege in UE ca la tara nu mai ai voie sa iti faci buda in curte fara autorizatie , iar pentru autorizatie iti trebuie buletin , care va fi cu cip ; de asemenea a iesit lege in UE care nu mai da voie ca omu de la tara sa faca focu cu lemne , si incet incet se va aplica ; iar fara de foc , intr-o casa nu ai cum sa rezisti iarna , spre deosebire de o pivnita ; si astfel tot taranu va trebui sa isi incalzeasca casa cu curent sau gaze care vor costa bani , iar banii nu ii poti avea daca nu te supui sistemului lu antihrist ; sa zicem ca niste lemnisoare mai gaseai prin padure de alea cazutre pe jos si mai incalzeai cat de cat o cameruta ca sa nu mori , insa gaze sau curent nu se gaseste pe jos ... apoi a mai iesit o lege in UE care zice ca omu de la tara nu mai are voie sa isi faca fantana sau orice alta chestie prin care sa obtina apa din pamant in curtea lui : singura posibilitate de a te alimenta la tara cu apa va fi sa fii racordat la reteaua de canalizare publica care va costa bani , iar banii inseamna lepadare de Hristos , pe vremea aia ...

in concluzie : io nu vad alta solutie de a rezista pe vremea aia decat pivnita , sfanta pivnita ...

pai nu o sa fie teren in panta , ci drept ; mai intai sap groapa , suficient de mare , 4 pe 4 ; apoi fac pereti de beton ( nu numai aia 4 de pe laterale ci si pe jos o sa torn beton ) si apoi torn o placa de beton deasupra ... las in placa de deasupra un geam si o usita pe unde sa intru ; apoi fac o scara de lemn pe care sa cobor si un pat de lemn si gata pivnita ... nu mai pun curent , apa , lumina ... pun numai un butoi de ala de tabla de 1 milion , cu care sa incalzesc si io oleaca iarna ; ca intr-o pivnita oricum nu ingheata nici iarna , nu e ca intr-o casa ; da tot trebuie putin foc ... si gata toata treaba ...
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:30:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Iar te-a apucat rânjeala drăcească , dar mă rog , e Problema ta. Să dea Bunul Dumnezeu să te luminezi și să-ți dorești cu adevărat , cea ce scri pe aici. Sper să nu o faci în bășcălie. Cât privește îndemnul tău ca toți să plece în pustie, mi se pare venit din neseriozitatea ce cam îți dă târcoale. Luminare !
Vechi 08.04.2009, 21:30:51
monica.miholca
Guest

Implicit

Numai sa avem grija sa nu ne pierdem mintile pana vine antihrist, tot preocupandu ne de aceste lucruri! iertare!
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:31:33
Anca-Miha
Guest

Implicit

De ce nu spui ca vrei sa traiesti intr-un frigider, ca incaperea din beton asta e: FRIGIDER.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:35:04
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Numai sa avem grija sa nu ne pierdem mintile pana vine antihrist, tot preocupandu ne de aceste lucruri! iertare!
Semne avem Monica ( de pierdere a minții ) , dar e cu voia celui în cauză. Bășcălia continuă și neseriozitatea sunt semne de slăbire a minții. Doar cunoști cât de cât la fac referire, mai ales că vei fi medic.
Vechi 08.04.2009, 21:35:35
emanuel2007
Guest

Implicit

nu e frigider ... iarna e cald , vara e racoare ; mult mai bine decat intr-o casa ... si ca sa nu fie prea frig vara in pivnita voi face un gemulet deasupra , in placa de deasupra , pe unde o sa intre soarele chiar si cand usita va fi inchisa ...

iar vara doar nu ai sa stai inchis neaparat in pivnita , poti iesi ziua la soare ...
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:40:09
Anca-Miha
Guest

Implicit

Beton cald?!? Asa ceva nu exista. Vara tine cald si iarna rece.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:42:26
emanuel2007
Guest

Implicit

daca ar fi beton afara asa ar fi cum zici tu , ca betonu nu tine de cald ; insa io fac pivnita complet sub pamant , iar sub pamant e cald iarna si racoare vara ...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44