![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este evident ca omul nu are voie sa omoare. Ce fel de lume ar fi aceea in care crima ar fi acceptata de lege? Insa Dumnezeu nu e sub lege, ci a dat legea ca sa nu ne autodistrugem ca specie: mai intai prin constiinta, iar apoi a fost nevoie sa fie scrisa pentru cei care nu mai tin cont de constiinta. El permite moartea, cum zicea cineva mai sus, doar atunci ca binele pe care il poate face cineva ajunge la minimum minimorum sau cand pacatul (ca lucrare anti-divina, impotriva bunei vietuiri) il corupe definitiv pe om. Atunci Dumnezeu zice: stop, daca asa ai inteles tu sa traiesti, atunci sa fie cum vrei tu, du-te si mediteaza la asta impreuna cu cei de teapa ta. Si vezi care e felul de vietuire mai potrivita, pe perioada eonica: cea in stare de iubire si smerenie sau cea de ura, patimi si mandrie?
|
|||
|
|||
|
Ce-mi place mie cand unii il judeca tocmai pe Dumnezeu... Imi vine chiar sa rad. Astea sunt regulile, domnilor! Va convine, bun. Nu... reinventati-va si dati-i drumul de pe pamantul Lui. Tu daca lucrezi intr-o firma unde programul e de la 8 la 8 si nu iti convine iar boss-ul sta numai pana la 5 ce faci? Te iei la cearta cu el?
Imi cer scuze dar in fata unor asemenea intrebari chiar nu are rost sa mai aduci alte argumente. |
|
|
|||
|
|||
|
auzi da cu ce drept il judeci tu pe Dumnezeu? adica ce iti pasa tie ce face El? fii sigur ca stie El ce face si ce e mai bine pentru noi....si orice ni se intampla noua rau nu e din cauza ca asa vrea Dumnezeu ci toate sunt consecinta faptelor noastre. daca se enerveaza odata pe noi si ne scuipa ne-am ras de pe fata pamantului. si totusi cata rabdare are cu niste neispraviti si pacatosi ca noi....
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa nu ucizi | Man Teo | Exorcismul | 1 | 23.07.2011 11:02:28 |
| Sa nu ucizi | Man Teo | Eutanasia | 0 | 23.07.2011 10:09:17 |
| Sa nu ucizi. Dar cand va veni pecetea? | colaps | Generalitati | 56 | 04.08.2010 22:15:10 |
| Rugaminte referitor la cum se zice Crezul in BC | mihailt | Generalitati | 2 | 22.04.2010 19:34:27 |
| Fa ce zice popa, nu ce face el... | suntunOM | Preotul | 31 | 25.08.2007 02:34:00 |
|
|