Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 04:18:30
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Astazi am fost si m-am inchinat in Sf Altar al Manastirii Putna, dat fiind ca ieri a fost sfintita pictura. Este foarte frumos.
arata-ne zi noua poze, sa vedem si noi chiar daca n-am putut fi prezenti acolo. multumiri anticipate!
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 09:16:39
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
arata-ne zi noua poze, sa vedem si noi chiar daca n-am putut fi prezenti acolo. multumiri anticipate!
Tocmai se terminasera bateriile de la aparatul de fotografiat. N-am facut nici o poza la Putna. Dar este foarte frumos. Prea multa lume ca sa te poti sa te reculegi totusi.
Vechi 17.08.2010, 13:01:37
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

De un pitoresc deosebit este si zona in care se afla situata M-rea Tismana.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 01.10.2010, 19:12:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului -Dorna-Arini-Suceava

http://www.dornaarini.ro/manastire.htm
Vechi 01.10.2010, 19:22:55
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Smile

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cat de mult imi doresc o vacanta! Asezamantul este odihnitor prin menirea lui si superb. Inalt Preasfintitul Teodosie ne bucura, asa cum o face prin toate lucrarile care impodobesc pamantul Dobrogei, cum o face prin toata slujirea Domniei Sale. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa desavarseasca tot ce face spre binele crestinilor dobrogeni.Iar tie, Cristian, iti multumim!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 01.10.2010, 22:48:08
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Implicit

Manastirea Constantin Brancoveanu Sambata de Sus

http://www.manastireabrancoveanu.ro/foto.php

http://www.academiasambata.ro/galerie/index.htm
Vechi 02.10.2010, 17:30:49
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
multumim de invitatie, foarte frumos pe acolo. sper sa ajung si eu la urmatoarea vizita in RO.
Reply With Quote
Vechi 02.10.2010, 21:35:04
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Implicit

Merita cu prisosinta sa mergi pt ca e foarte frumos intradevar, vara e plin de , iarna e cu turturi si soare, dar fara vant chiar si atunci cand ninge, ninge linistit:

(in prima poza se vede in departare micul cimitir in care este inmormantat parintele Teofil, unde mereu, ard multe candele-lumanari aduse de cei care l-au indragit)

Last edited by adam000; 02.10.2010 at 21:49:18.
Reply With Quote
Vechi 03.10.2010, 21:17:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Mulțumiri !

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Merita cu prisosinta sa mergi pt ca e foarte frumos intradevar, vara e plin de , iarna e cu turturi si soare, dar fara vant chiar si atunci cand ninge, ninge linistit:

(in prima poza se vede in departare micul cimitir in care este inmormantat parintele Teofil, unde mereu, ard multe candele-lumanari aduse de cei care l-au indragit)

Fără comentarii ! Mulțumesc frate și prietene de pe acest forum, iar ție Mirela să ți se îndeplinească toate dorințele , inclusiv cele de vacanță !
Vechi 05.10.2010, 12:00:49
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Imi taie respiratia aceste frumuseti!!!!!...mii de multumiri.....avem atatea locuri minunate in tara noastra pentru care sa-i multumim lui Dumnezeu in fiecare clipa.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sugestie pentru un suflet brokeneagle Slujba inmormantarii 11 31.10.2010 21:47:09
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54
o sugestie vali_sch Stiri, actualitati, anunturi 1 11.01.2008 20:15:58
pentru cei in vacanta:joc urzicuta Generalitati 16 23.07.2007 19:48:52