![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sigur că nu a fost în rai, fizic, dar poate să-l simtă încă de acum dacă este întru Hristos: "M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine." (Galateni, 2, 20)
Știu, e foarte greu de asimilat o astfel de idee de către un ateu. Simțul harului, deși dat pentru toți, este înlocuit cu simțuri paranormale de unii.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
gandesc io in nemernicia mea ca doriana no fo in rai,dar tu ai luat parte la evolutia speciilor???!!!pe un om de stiinta?dar daca el era foarte bat??? observi,si io pot fi foarte sarcastic.si ca sa pun punct exista intrebarea cheie:DE CE.
cocacoc,nu fi acida,dialogul are nevoie de cel putin doua persoane.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Pace si lumina sa aibe acolo in lumea lui Dumnezeu.Fa-i toate cele necesare pomeni si rugaciuni pt sufletul lui si o sa vezi ca-i va fi bine.Sa nu te necajesti mult ca-i va fi greu si lui ...sa fii tare si numai rugaciune pt sufletul lui.Dumnezeu sa-l ierte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? | serb_crina | Generalitati | 25 | 20.01.2013 20:06:31 |
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA | momosica | Umanitare | 0 | 23.09.2011 01:01:51 |
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte | heorhe | Generalitati | 85 | 02.08.2010 16:09:02 |
Despre sufletul nostru | patinina34 | Generalitati | 31 | 10.03.2009 21:32:57 |
|