Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2010, 19:03:42
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Ai fost in rai ?
Sigur că nu a fost în rai, fizic, dar poate să-l simtă încă de acum dacă este întru Hristos: "M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine." (Galateni, 2, 20)

Știu, e foarte greu de asimilat o astfel de idee de către un ateu. Simțul harului, deși dat pentru toți, este înlocuit cu simțuri paranormale de unii.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2010, 21:59:14
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,cocacoc

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Ai fost in rai ?
gandesc io in nemernicia mea ca doriana no fo in rai,dar tu ai luat parte la evolutia speciilor???!!!pe un om de stiinta?dar daca el era foarte bat??? observi,si io pot fi foarte sarcastic.si ca sa pun punct exista intrebarea cheie:DE CE.
cocacoc,nu fi acida,dialogul are nevoie de cel putin doua persoane.
Vechi 12.09.2010, 18:00:09
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anisoara Vezi mesajul
As vrea sa stiu unde pot citi sau daca poate cineva sa-mi spuna ,ce se intampla cu sufletul nostru in primele 40 de zile dupa moarte.
A murit tatal meu acum 2 sapt.si as vrea sa stiu ce pot face eu ca sa-l ajut ,ca sufletul lui sa fie mantuit.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Pace si lumina sa aibe acolo in lumea lui Dumnezeu.Fa-i toate cele necesare pomeni si rugaciuni pt sufletul lui si o sa vezi ca-i va fi bine.Sa nu te necajesti mult ca-i va fi greu si lui ...sa fii tare si numai rugaciune pt sufletul lui.Dumnezeu sa-l ierte.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2011, 16:57:10
Aghioritul's Avatar
Aghioritul Aghioritul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anisoara Vezi mesajul
As vrea sa stiu unde pot citi sau daca poate cineva sa-mi spuna ,ce se intampla cu sufletul nostru in primele 40 de zile dupa moarte.
A murit tatal meu acum 2 sapt.si as vrea sa stiu ce pot face eu ca sa-l ajut ,ca sufletul lui sa fie mantuit.
http://www.parintelevisarion.ilive.r...ufletului1.mp3
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? serb_crina Generalitati 25 20.01.2013 20:06:31
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA momosica Umanitare 0 23.09.2011 01:01:51
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte heorhe Generalitati 85 02.08.2010 16:09:02
Despre sufletul nostru patinina34 Generalitati 31 10.03.2009 21:32:57