![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salvand un copil de la moarte cu riscul de ati pierde propria viata poate, e un gest suprem! Raspunsul e : Ambele vieti!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa vad ca ai luat-o pe aratura ca schiorul cu pricina. De unde pina unde a stiut el ceea ce presupui tu? El pur sisimplu a incercat sa-l evite(si nu trebuia). Ce ar fi facut este sa ia copilul pe sus in brate dupa care se opreau ei intr-un final in zapada, nu in copac. Dar cine ar fi stiut. Povestea este similara cazurilor de evitare a animalelor care trec soseaua. Tu ce ai face? Ai izbi cu masina dobitocul care trece(giste, gaini, pisici, ciini, lupi, ratoni) sau ai vira si ai rade vre-o doi trei oameni de pe trotuar, asta in cazul in care nu ai intra intr-un copac? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vorbeam de Serban Huidu, pentru ca la ora la care noi discutam, se stia demult ca NU A EVITAT pe nimeni, a pierdut pur si simplu controlul schiurilor si s-a izbit de un copac. Vorbeam in general, continuare a ideii pe care am spus-o mai sus,ca Huidu mai repede ar salva un copil de la moarte( in cazul in care ar avea timp sa gandeasca si nu ar fi vorba de fractiuni de secunda cand poate nimeni nu stie de ce actioneaza intr-un fel sau altul) decat cineva care umbla cu biblia in buzunar. Iar referitor la intrebarea pusa de colaps : " Întrebarea e: Care dintre cele două vieți ?", a venit si raspunsul meu : "Raspunsul e : Ambele vieti! ", pentru ca n-am inteles DESPRE care vieti vorbea, la ce facea referire.La asa intrebare,asa raspuns!. Si am facut ca in bancul cu submarinele. Off-topic Se intalnesc doua submarine.Unul intreaba :CATI? Celalalt raspunde :69.Primul intreaba :ce 69? Al doilea raspunde intreband :CE CATI? :-) acum ai inteles??? Last edited by Melissa; 31.12.2010 at 11:19:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Cititi comunicatul de presa dat de politia din Astria ,saracul Huidu cum si-a pus el viata in pericol salvand viata unui copilas .
"La data de 29.12.2010, orele 13:45, un tânăr român în vârstă de 34 de ani, schia, împreună cu familia sa, în masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta cască. În zona netedă a pârtiei, a întâlnit un șanț ud, în care i s-a blocat un schi și s-a prăbușit în partea stângă a pârtiei, aproximativ 10 de metri, printre copacii din pădure. A suferit leziuni grave la cap. Românul a fost recuperat de patrula de schi și a fost transportat pe o distanță de 40 de metri până la elicopterul medical de urgență C1, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck" |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu să-l ajute! Cum a ajuns în starea asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci : Nu inteleg caii cand vor cainii si invers ( asta ar fi buna pentru modificarea semnaturii tale ) . . .
![]()
|
|||
|
|||
![]()
mie imi pare rau de ce i s-a intamplat lui Serban Huidu, pentru ca il apreciam mult in munca pe care o facea atata de bine..
|
|
|||
|
|||
![]()
O mica rautate in spatele unei glume aparent nevinovate sau o dragoste crestineasca se naste in spatele unei aparente rautati?:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa il ajute , dar , nu stiu ce sa zic, prea multe coarne si prea l-au imitat pe diavol , cateodata trebuie putina decenta. Nu am nimic cu el , dar o zic in gura mare acum! CEI CARE RAD DE BISERICA , FACAND EMISIUNI DE DIVERTISMENT PE BAZA RELIGIEI, ar trebui sa isi vada de treaba.
Iertati-ma si Doamne ajuta! Last edited by anatolie; 01.01.2011 at 23:32:22. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tanara in coma | alt_inceput | Generalitati | 21 | 26.05.2011 11:36:50 |
Huidu la "Voluntari de profesie" | VladCat | Generalitati | 0 | 28.01.2011 20:21:35 |
Parintele Iustin Parvu este in coma | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 08.05.2010 10:58:52 |
Biblia de la Bucuresti (Serban Cantacuzino 1688) | ad_riana | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.04.2010 10:49:43 |
|