![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si am mers si eu la Sf Pantelimon cativa ani. Vrei sa spui ca nu ai vazut NIMIC ne la locul lui? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cei din Oastea Domnului si cei de la Nicodim Mandita sunt mai discreti. Si bine fac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce stiu este ca asta se afirma. |
|
||||
|
||||
![]()
de Nicodim Mandita nici nu am auzit. din ce grupare ai facut parte?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur asta fac toti duhovnicii mari. Dar acestia din urma nu isi organizaza ucenicii. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum nu stii cine e Nicodim Mandita? nu ai auzit de "Calea sufletelor in vesnicie sau cele 24 vami ale vazduhului"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca ar fi sa te iei dupa roada lor, asa cum se spune, parinti ca Mandita si Visarion ar fi cei mai mari :)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|