![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si se mai vor si model de comportament pentru ateii aia imorali.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
Fondul forestier de unde s-au facut defrisari apartine Bisericii, nu au intrat pe proprietatea privata a altuia sa-i taie padurea. Legal pot defrisa o anumita suprafata din teren, daca au intrat mai mult, se considera un abuz. Din pacate articolul nu mentioneaza suprafata totala a padurii (terenului proprietate privata a manastirii) si cat au defrisat, caci atunci v-as fi spus cu cate procente au depasit sau nu limita admisa. Presa din Romania e neprofesionista, ne spune ca manastirea a recuperat sute de hectare si au taiat zeci :) Macar sa fi spus clar, cat au taiat!
Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 20:19:25. |
|
||||
|
||||
![]()
e ... am spus ca ne vreau sa fiu ironic. dar mi-a scapat, pana la urma :D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zic nonsens ca mi se pare ca as fi un chirias, cu chiririe zero pe proprietatea mea.In fond e a mea sau nu? E ca si cum ai spune: ai o rochie, a ta personala, dar nu ai voie sa ii aduci nici un fel de modificari.Daca e prea larga sau prea stramta vinde-o, dar nu ai voie sa o modifici, s-o strici! Curata proprietate personala! Hmm...O alta anomalie a sistemului. Una din multiplele anomalii...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Legalizam avortul, in curand si prostitutia. Si din pacate, lista legilor strasnice e lunga.Dar cel mai bine ma opresc aici. Cum isi permit slujitorii Bisericii sa nu respecte legile statului?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E proprietatea bisericii. Ce procent s-a defrisat? a trecut cu mult de cele 5 %?Aveti vreo informatie concreta sau afirmatiile vagi ale reporterilor dornici de stiri tari?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu este nici o anomalie. este vorba de Lege. si nu inteleg, de ce pentru un amarat inseamna Lege, iar pentru un sfintit sau prea-sfintit inseamna anomalie. probabil anomalie e si legea ce il incrimineaza pe Teofan pentru luare de mita ... dar cum el este prea-sfintit, nici nu avem voie sa gandim asa ceva. nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai gasit tu Dumitru73 ca padurea respectiva este inscrisa in zona ariilor nationale protejate, te-ai uitat pe P.A.T? unde e inscrisa? zona de plantatii forestiere pentru protejarea versantilor,pentru protectie sanitara sau unde e incadrata? Stii tu cat au taiat din ea, mai mult de 5%? Repede iti clocotesc hormonii cand vine vorba de un preot ortodox. Au taiat, asa cum au facut cu totii care si-au primit padurile inapoi, s-au molipsit si cei de la manastire de la practicile lumesti, sper sa primeasca o sanctiune si se vor potoli. Ce atata balci?!Autoritatile sa-si faca datoria.
Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 20:50:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
adica preotii pot sa incalce legile doar pentru ca sunt sfintiri? si da, slujitorii Bisericii sunt obligati, sub sanctiunea Legii, sa respecte Legea tarii. ce ti se pare iesit din comun? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 19:16:58 |
Cele doua preotii | Marius22 | Preotul | 4 | 30.09.2009 12:13:02 |
CE ne fac preotii nostrii | Laurentiu | Generalitati | 50 | 17.09.2007 18:18:11 |
|