![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă ai fi expert în editare grafică și fotografie, ai putea să tragi singur concluzia dacă imaginile cu Pămîntul văzut din spațiu sînt autentice sau sînt generate pe comp. Voi reveni cu un link o dată ce voi avea timp să-l caut.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() PS tot nu m-ai lamurit cu Antarctica. Adica aparatele de masura a distantei parcurse indica eronat?? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si eu am ferestre acasa si nu curbeaza nimic. sa fie de vina forma rotunda a hubloului? trebuie sa fie o chestie super-smechera, pentru ca nu curbeaza decat linia orizontului. stii ce sunt curios? din cabina pilotilor cum s-o vedea? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Motivul: diferența de presiune interior-exterior care cere sticlă groasă, care nu se fabrică tocmai ca geamul tău de acasă. Nu am certitudinea că este curbată, dar mă voi interesa mai în detaliu. Curbura poate fi insesizabilă pe distanțe mici, dar sesizabilă pe distanțe foarte mari și îndepărtate ca linia orizontului. Pentru curiozitatea ta, am găsit o poză făcută de pe aripa avionului. Mai caută și tu... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Antarctica este o întrebare la care caut și eu răspunsul scepticilor de la Flat Earth. Pînă una-alta am găsit linkurile astea: http://www.theflatearthsociety.org/f...6060#msg456060 http://www.antarcticacup.com/x_HOME.CFM Avantaj tu! :)
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 29.11.2011 at 23:57:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu avantaj eu,ci avantaj ceea ce e logic! Antarctica demonteaza complet teoria asta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Oricum, nu uita că există adepți ai acestei teorii care susțin că Antarctica este un continent separat de marele Zid de Gheață. Și că există sateliți în spațiul extraatmosferic. Sectanți...
|
||||
|
||||
![]()
Sa fim seriosi... Probabil sufera de vreo arierare mentala,un om sanatos nu ar putea face asemenea afirmatii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu scrie nimic din ce am zis eu. Nu ma refeream la calatorii la Polul Sud,ci pur si simplu sa faci inconjurul Antarcticii pe apa si sa se masoare distanta. Ce-i asa greu?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|