Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2011, 16:23:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Hai,nu ma lua la misto... Nu-mi spune ca e mai bun obiectivul aparatului decat ochii mei! Ti-am zis,la fotografie nu te baga,nu te pricepi! Nu stii ce e aia panorama si nici care e diferenta intre panorama si video!
Ochii tăi privesc prin hubloul care curbează imaginea. E atît de simplu, e fizică de-a unșpea.

Dacă ai fi expert în editare grafică și fotografie, ai putea să tragi singur concluzia dacă imaginile cu Pămîntul văzut din spațiu sînt autentice sau sînt generate pe comp.

Voi reveni cu un link o dată ce voi avea timp să-l caut.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 29.11.2011, 16:27:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
cei care cred că omul a trimis rachete în spațiu, că există sateliți. Problema lor este cum este posibil ca aceștia să ajungă dintr-o parte a Pămîntului în cea opusă (cei care nu-s geostaționari)
Nici cu un GPS nu ai umblat,asa e? Acolo ai vedea de la cati sateliti preiei semnal... Plus ca e nevoie de MINIM 3 pentru a-ti putea oferi o localizare exacta (si asta doar atunci cand stai pe loc). Deci satelitii nu ajung niciunde si nici nu se teleporteaza.

PS tot nu m-ai lamurit cu Antarctica. Adica aparatele de masura a distantei parcurse indica eronat??
Vechi 29.11.2011, 17:26:30
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ochii tăi privesc prin hubloul care curbează imaginea. E atît de simplu, e fizică de-a unșpea.

Dacă ai fi expert în editare grafică și fotografie, ai putea să tragi singur concluzia dacă imaginile cu Pămîntul văzut din spațiu sînt autentice sau sînt generate pe comp.
si care ar fi motivul curbarii luminii?
si eu am ferestre acasa si nu curbeaza nimic.
sa fie de vina forma rotunda a hubloului?
trebuie sa fie o chestie super-smechera, pentru ca nu curbeaza decat linia orizontului.
stii ce sunt curios? din cabina pilotilor cum s-o vedea?
Vechi 29.11.2011, 23:35:03
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
si care ar fi motivul curbarii luminii?
si eu am ferestre acasa si nu curbeaza nimic.
sa fie de vina forma rotunda a hubloului?
trebuie sa fie o chestie super-smechera, pentru ca nu curbeaza decat linia orizontului.
stii ce sunt curios? din cabina pilotilor cum s-o vedea?

Motivul: diferența de presiune interior-exterior care cere sticlă groasă, care nu se fabrică tocmai ca geamul tău de acasă. Nu am certitudinea că este curbată, dar mă voi interesa mai în detaliu.

Curbura poate fi insesizabilă pe distanțe mici, dar sesizabilă pe distanțe foarte mari și îndepărtate ca linia orizontului.

Pentru curiozitatea ta, am găsit o poză făcută de pe aripa avionului. Mai caută și tu...

Vechi 29.11.2011, 23:52:18
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nici cu un GPS nu ai umblat,asa e? Acolo ai vedea de la cati sateliti preiei semnal... Plus ca e nevoie de MINIM 3 pentru a-ti putea oferi o localizare exacta (si asta doar atunci cand stai pe loc). Deci satelitii nu ajung niciunde si nici nu se teleporteaza.

PS tot nu m-ai lamurit cu Antarctica. Adica aparatele de masura a distantei parcurse indica eronat??
Trei sateliți, adică trei teodoliți plantați pe sol.

Antarctica este o întrebare la care caut și eu răspunsul scepticilor de la Flat Earth. Pînă una-alta am găsit linkurile astea:

http://www.theflatearthsociety.org/f...6060#msg456060
http://www.antarcticacup.com/x_HOME.CFM

Avantaj tu! :)

Last edited by Florin-Ionut; 29.11.2011 at 23:57:51.
Vechi 30.11.2011, 00:17:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Nu avantaj eu,ci avantaj ceea ce e logic! Antarctica demonteaza complet teoria asta!
Vechi 30.11.2011, 00:20:59
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu avantaj eu,ci avantaj ceea ce e logic! Antarctica demonteaza complet teoria asta!
Oricum, nu uita că există adepți ai acestei teorii care susțin că Antarctica este un continent separat de marele Zid de Gheață. Și că există sateliți în spațiul extraatmosferic. Sectanți...

Vechi 30.11.2011, 00:24:05
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Sa fim seriosi... Probabil sufera de vreo arierare mentala,un om sanatos nu ar putea face asemenea afirmatii.
Vechi 30.11.2011, 13:14:58
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sa fim seriosi... Probabil sufera de vreo arierare mentala,un om sanatos nu ar putea face asemenea afirmatii.
4 u 2 dig: http://www.theflatearthsociety.org/f...?topic=21010.0

Vechi 30.11.2011, 14:30:43
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Nu scrie nimic din ce am zis eu. Nu ma refeream la calatorii la Polul Sud,ci pur si simplu sa faci inconjurul Antarcticii pe apa si sa se masoare distanta. Ce-i asa greu?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43