![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine singura decat taios divortata in graba! |
|
||||
|
||||
![]()
partenerul si increderea in el se castiga in mult timp pe cand fizicul e doar primu' lucru care-l observa barbatii.. eu is mai urit asa de felu meu si aveam tot felu de idei in cap despre cum ar trebui sa arate ea, sa fie credincioasa, sa fie 60x90x60 cu o mica abatare in functie de inaltime etc....asta pana cineva a reusit sa ma atraga de partea ei destul de greu, ceea ce a si reusit, era plinuta si nici vorba de acele dimensiuni sau idealuri pe care le aveam, dar ca sa vezi, avea un suflet de aur!
"Ma doare ca femeile care incearca in neputinta lor sa se tina aproape de biserica nu sunt placute de barbati" barbatii se coc la minte pe la 30 de ani sau mai sus iar femeile mult mai repede, asa ca nu-ti fa griji, toate la timpul lor.
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ Last edited by gheorghie; 10.09.2012 at 20:48:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate trebuie sa mai trec din nou printr-o prapastie sau prin iad ca sa ma las in voia Domnului cu totul si in ceea ce priveste aspectul acesta. Si cu siguranta ca mie ca de la pacate mi se trag toate acestea, dar cunosc o gramada de fete care sunt fecioare si nu au gresit ca mine si tot asa li se intampla. Ma doare si pentru ele. Nutucutu multumesc frumos pentru povestea relatata. Mi-a mai descretit un pic fruntea :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fetele care provin din familii cu probleme,dezvolta un program autodistructiv.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Topicul ăsta-i un sequel la blockbuster-ul "suferința fetei nemăritate"?
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 10.09.2012 at 22:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa stii ca (asa cum a observat Alin), nici femeile nu sunt departe. Avem imaginea aceasta deformata/telenovelistica despre ce sa asteptam de la o casatorie... In principal lucruri placute: distractie, romantism etc.. Realitatea te poate surprinde nepregatit: sa dai de nefericire, boala, sa trebuiasca sa cari neputintele celui de langa tine.. De aceea se destrama azi atatea familii: au asteptari nerealiste. Din nefericire, da.. daca vrei sot trebuie sa prezinti in exterior o anumita imagine.. Dar nu deznadajdui. Decat sa fortezi lucrurile si sa ai o viata de amar, mai bine astepti pana cand Dumnezeu iti scoate in cale un om care sa-ti fie sprijin in calea spre mantuire. Eu nu pot crede ca toti barbatii sunt asa munciti de patimi.. Cred ca mai exista oameni firesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul exista in cer independent de corpul fizic inainte de a cobori in fizic? | gavriil | Din Vechiul Testament | 63 | 22.01.2016 22:43:56 |
Barbatii | Anna | Nunta | 268 | 30.05.2013 18:22:26 |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
aspectul fizic influenteaza sansele de casatorie | simona_fidela | Nunta | 52 | 23.01.2012 16:56:47 |
aspectul fizic | romandragut | Generalitati | 42 | 28.07.2009 12:00:44 |
|