![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu stiu ,nu ma pricep . De altfel ti-a raspuns Elena complet . Iti recomand sa nu mai crezi tot ce vezi (auzi) , fara sa verifici . Multe lucruri raman ascunse ochiului omenesc , cu toata tehnica asta extraord. Adu-ti aminte ce-a spus Iisus : Tatal meu lucreaza si Eu lucrez , sau : Eu sant cu voi in toate zilele pana la sfarsitul veacului ,Amin ! Nu te supara , un pic de deviatie ! toate cele bune! maria |
|
|||
|
|||
![]()
Cum tamaia reda viata adormitului carbune,
Sufletul zdrobit se umple de nadejde, prin rugaciune! Si-i ca ofilita floare, careia de i-ai dat apa, Prinde viata-ntr-o clipita si de moarte-ndata scapa! Rugaciunea care-i plansa in a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta ca sa-L vezi pe Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Maria, Liviu va rog Nu va opriti ...credeti-ma in fiecare dimineata intru si ma "indulcesc" cu poeziile voastre. Multumesc!! cu respect si iubire frateasca jenica
|
|
|||
|
|||
![]()
Jenica e ca albinuta :) se indulceste din cuvantul cel bun. Si David se mangaia in cantarea Psalmilor cu nadejde strigand: "Cât sunt de dulci limbii mele, cuvintele Tale, mai mult decât mierea, în gura mea!"
Bun e Dumnezeu si nu va lasa pe cei curati cu inima! Multumesc Jenica Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-e dor de Mine .
Stiu , si asi vrea sa pricepi bine cit de grea e crucea ta cind Eu nu sant cu tine ! Ti-e dor de Mine . Eu eram Cel care nu se-arata , Sa umple golul cel creat De-o viata zbuciumata . Deschide-ti inima si vezi Camara de-i curata , De nu , ma chiama negresit . Un pas spre Mine d-ai facea 100 voi adauga la chemarea ta ! Doamne curatza de vrei Patimile mele , Eu sant Zaheu de alta datŽ N-am pom si nu te vad pe stradŽ Eu atat pot sa-ti promit: Te astept plangand in prag . De m-asi fi trezit la timp mult mai usor era , Caci Mana Ta cea Sfinta azi , E grea ,e grea, e grea ! Si ca si David plang mereu ,de apasarea Ta Dar stiu ca ma vei rasplati Rabdare de-oi avea . Faca-se voia Ta ! cu drag maria |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc Maria si Liviu, nu numai pentru aceste randuri minunate, dar mai ales pentru bucuria comuniunii. Elena |
|
|||
|
|||
![]() Nu mai ziceti Maria si....! Ziceti Liviu ! Iar eu imi cer iertare ca nu l-am intrebat daca-mi da voie sa-i mazgalesc Topicul ! Si eu astept cite o mangaiere din cand in cand . Sa fiti iubiti ! maria |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu dragsote jenica iarta liviu a fost doar o gluma... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-a ramas strop de cearta pentru voi, am consumat-o pe alte topicuri. Alintatelor ...
M-am veselit si eu din aceasta dulceata caci mi-a fost oaza de bucurie in ultimele zile. Maria si ... Jenica si Elena :) Domnul sa va tina in bratele sale iubitoare! Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a-nviat! Cu moartea pre moarte calcand si celor din morminte viata daruidu-le!
A inviat Hristos din morti, A triumfat iubirea, Il preamaresc Ingerii toti, Si-L canta toata firea! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum s-a dorit sa se indemne la ura interetnica in Covasna si ce a iesit | mihailt | Generalitati | 30 | 28.12.2012 20:18:13 |
Apel catre suflete! | cat_ioan5 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 08.02.2011 09:59:22 |
Sapte suflete | aureliapopescu | Generalitati | 6 | 08.04.2010 12:41:43 |
Dumnezeu a dorit o singura religie care sa uneasca toate popoarele lumii... | mehiel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 22 | 01.09.2009 17:58:48 |
PARINTELE ARSENIE BOCA MARE INDRUMATOR DE SUFLETE | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 12.01.2009 01:18:43 |
|