![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
N-are niciun dar topicul acesta, Anca. Ce dar are? Acela de a-i pune pe oameni sa se faleasca?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
degeaba suntem ortodoxi daca nu ne purtam ca adevarati crestini putin mai smeriti si mai blanzi
cand Hristos s-a facut om si a venit pe lume printre noi pacatosii ,nu s-a mandrit ca este,Fiul lui Dumnezeu a spus-o nu ca o mandrie ci ca un indemn o chemare chiar daca apartinem ortodoxiei care inseamna calea cea dreapta nu cred ca este un motiv de mandire poate o multumire sufleteasca pt ca Dumnezeu ne-a usurat drumul catre adevar spre deosebire de ceilalti care apartin diferitelor secte |
|
||||
|
||||
![]()
nu am facut nimic ca sa ne mandrim cu asta ,in ortodoxie ne-am nascut este un dat de la Dumnezeu
dar daca am fi apartinut de alta religie?..... |
|
|||
|
|||
![]()
Un crestin din BOR.
In lumina marturisirilor noastre putem vedea ca suntem ortodoxi de mai multe feluri. Din pacate sunt unele exemple de ortodoxi care nu fac parte din BOR (de mentionat ca BOR ii considera eretici - necanonici) si care pana acum cateva zile sub camuflarea titulaturii de ortodox (orotodox la maniera generala) au initiat tot felul de actiuni nedemne de un crestin ortodox (parerea mea). Eu nu am initiat acest topic pentru a crea o schisma ci a aprinde putin lumina in bezna in care se arunca cu noroi in BOR. Considerand insa ca aceasta actiune este facuta pentru a racola cati mai multi naivi doresc sa fac un apel la rugaciune pentru unitatea noastra a celor din BOR. Si un lucru foarte important este acela de a nu ne mai certa. Putem incepe orice postare cu apartenenta noastra la BOR pentru a crea un simbure de unitate in acest haos. La ora acutala acest forum este plin de murdarii. Este bine sa ne comportam asa cum de fapt si suntem. Dar pentru a iesi din haos eu cred ca este bine sa evidentiem opinia noastra dupa biserica din care facem parte. Nu uitati sa ne rugam pentru unitate. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sa credeti voi ca limpeziti apele... mai mult va amagiti.
am mai spus-o si cu alta ocazie... pe forum sunt persoane ce pretind a fi ortodoxe tocmai pt a avea mai mare credibilitate in invataturile lor eronate. |
|
|||
|
|||
![]()
Crestin din BOR
De ce nu te prezinti ispita? De trupul carei biserici faci parte? |
|
||||
|
||||
![]()
sunt tot din ORTODOXA din BOR eu mi-am dat si numele realsi pot fi si verificata nu am nimic de ascuns dar nu gasesc lucrul asta o mandrie cand sunt asa de pacatoasa
|
|
||||
|
||||
![]()
scuze tara "din" ortodaxa
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 13:29:50 |
|