Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2007, 09:44:33
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

N-are niciun dar topicul acesta, Anca. Ce dar are? Acela de a-i pune pe oameni sa se faleasca?
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 11:36:13
dulcineea dulcineea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
N-are niciun dar topicul acesta, Anca. Ce dar are? Acela de a-i pune pe oameni sa se faleasca?
sa se mandreasca marturisindu-l pe mantuitorul :D
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 13:45:54
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Locație: prin vest
Implicit

degeaba suntem ortodoxi daca nu ne purtam ca adevarati crestini putin mai smeriti si mai blanzi
cand Hristos s-a facut om si a venit pe lume printre noi pacatosii ,nu s-a mandrit ca este,Fiul lui Dumnezeu a spus-o nu ca o mandrie ci ca un indemn o chemare
chiar daca apartinem ortodoxiei care inseamna calea cea dreapta nu cred ca este un motiv de mandire poate o multumire sufleteasca pt ca Dumnezeu ne-a usurat drumul catre adevar spre deosebire de ceilalti care apartin diferitelor secte
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 13:50:25
nicoletajuravle's Avatar
Senior Member

Implicit

nu am facut nimic ca sa ne mandrim cu asta ,in ortodoxie ne-am nascut este un dat de la Dumnezeu
dar daca am fi apartinut de alta religie?.....
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 14:20:10
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Implicit

Un crestin din BOR.

In lumina marturisirilor noastre putem vedea ca suntem ortodoxi de mai multe feluri. Din pacate sunt unele exemple de ortodoxi care nu fac parte din BOR (de mentionat ca BOR ii considera eretici - necanonici) si care pana acum cateva zile sub camuflarea titulaturii de ortodox (orotodox la maniera generala) au initiat tot felul de actiuni nedemne de un crestin ortodox (parerea mea). Eu nu am initiat acest topic pentru a crea o schisma ci a aprinde putin lumina in bezna in care se arunca cu noroi in BOR.

Considerand insa ca aceasta actiune este facuta pentru a racola cati mai multi naivi doresc sa fac un apel la rugaciune pentru unitatea noastra a celor din BOR.

Si un lucru foarte important este acela de a nu ne mai certa. Putem incepe orice postare cu apartenenta noastra la BOR pentru a crea un simbure de unitate in acest haos. La ora acutala acest forum este plin de murdarii. Este bine sa ne comportam asa cum de fapt si suntem. Dar pentru a iesi din haos eu cred ca este bine sa evidentiem opinia noastra dupa biserica din care facem parte.

Nu uitati sa ne rugam pentru unitate.

Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 17:15:01
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
A spune adevarul nu inseamna fala. Sunt de parere ca a fost necesar topicul, pentru a vedea de ce cu unii suntem la unison, iar cu altii nu. Daca observi, numai ortodocsii au declarat, ceilalti nu. Este absolut sacaitor, sa fii contrazis atunci cand doar citezi un verset din biblie sau din Sfintii Parinti. Poate in urma acestui topic voi intelege motivele celor care privesc lumea cu alti ochi decat ortodocsi. Macar stiu ca din acest motiv o fac. Iosif, sa acceptam si topicurile initiate de altii, nu numai cele initiate de noi insine. Vedem apoi daca au avut rod bun sau nu.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 17:31:24
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

sa credeti voi ca limpeziti apele... mai mult va amagiti.
am mai spus-o si cu alta ocazie... pe forum sunt persoane ce pretind a fi ortodoxe tocmai pt a avea mai mare credibilitate in invataturile lor eronate.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 18:14:17
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Implicit

Crestin din BOR

De ce nu te prezinti ispita?

De trupul carei biserici faci parte?
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 18:22:31
nicoletajuravle's Avatar
Senior Member

Implicit

sunt tot din ORTODOXA din BOR eu mi-am dat si numele realsi pot fi si verificata nu am nimic de ascuns dar nu gasesc lucrul asta o mandrie cand sunt asa de pacatoasa
Reply With Quote
Vechi 21.09.2007, 18:23:19
nicoletajuravle's Avatar
Senior Member

Implicit

scuze tara "din" ortodaxa
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) sophia Biserica Ortodoxa Romana 30 31.05.2010 16:38:09
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum silviadobre Stiri, actualitati, anunturi 11 10.10.2006 13:29:50