![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
da eu nu beau cola...ataca dintii...dar e bun la stomac...cand te deranjezi...au descoperit nemtii...are insa multe efecte nocive...in occident nu prea se bea...la noi toti tinerii sunt cu cola in mana....e jalnic...sfatul meu...sa nu mai beti cola...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
n-am citit tot ce scrie aici, ce stiu este ca un farmacist a descoperit un sirop de tuse, cu un gust placut. mai tarziu unora le-a venit ideea de a face o bautura carbogazoasa pe baza acestui sirop, acea bautura dovedindu-se a fi f buna la gust. asa a aparut coca-cola pe care o stim cu totii.:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Compot de casa, proaspat, pus la rece, pe vremea asta e cel mai bun.
Si socata, facuta cu zeama de lamaie. S-ar fi descoperit o multime de efecte benefice ale ciocolatei amarui. Se gaseste si de post. Contine teobromina, ar trebui sa ne trezeasca. Problema e ca ingrasa. Eu mai beau cafea dimineata. Efectul de trezire ar fi, teoretic 6-8 ore cel mult, insa am niste insomnii.. Dorm vreo 5 ore din 24. Ceea ce nu ma deranjeaza prea mult, de fapt imi cam place. Dar nu e bine pentru sanatate, pe termen lung. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cele facute in casa sunt cele mai bune, dar problema multora este timpul si atunci e mai simplu sa cumperi unul dintr-un magazin, de efecte ne vom da seama peste cativa ani cand o sa ne intrebam de ce ne doare :dontgetit: dar aceasta discutie despre chimicale si E-uri ar trebui extinsa la intreaga alimentatie, nici fructele sau legumele nu mai sunt 100% naturale, parca ar fi de plastic :( am un dor dupa paine facuta in casa de bunica si rosii coapte in gradina, lapte proaspat de la vacuta:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ferice de cei care stau la sat |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca cea mai mare crima e sa le dam copiilor asa ceva. Fiica-mea are 6 ani si nu e fan CocaCola pt ca nu am invatat-o. Cand ii este sete bea apa, pt asa este normal.Educatia inseamna si a sti sa mananci si sa bei sanatos.Nu spun sa o dam toti pe vegetarian , dar macar nu junk -food!La facultate am avut un curs de igiena alimentatiei,in care , printre altele spunea ca e de preferat sa mananci ciocolata,decat sa bei, fie si un pahar de Cola.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Adevarul despre rascoala lui Bohdan Zenobi Khmelnitsky | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 6 | 25.08.2011 18:41:28 |
adevarul despre mos craciun | alinu | Generalitati | 21 | 21.12.2008 23:14:09 |
|