Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2008, 10:17:53
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

da eu nu beau cola...ataca dintii...dar e bun la stomac...cand te deranjezi...au descoperit nemtii...are insa multe efecte nocive...in occident nu prea se bea...la noi toti tinerii sunt cu cola in mana....e jalnic...sfatul meu...sa nu mai beti cola...:)
Reply With Quote
Vechi 23.06.2008, 18:05:59
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

n-am citit tot ce scrie aici, ce stiu este ca un farmacist a descoperit un sirop de tuse, cu un gust placut. mai tarziu unora le-a venit ideea de a face o bautura carbogazoasa pe baza acestui sirop, acea bautura dovedindu-se a fi f buna la gust. asa a aparut coca-cola pe care o stim cu totii.:)
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 00:45:49
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
granini e ca prigat,doar k are cam 15 % continut de fructe si are gust bun si nu prea are chimicale.lipton iar e bun ca e ceai:D.
va rog nu trebe sa ziceti ioan,puteti sa ziceti ionut,ionu,ionel,cum vreti..chiar si teofil k asa mo "botezat" un preten:)
Da, am inteles acum, oricum lipton nu este numai ceai curat, are si multe alte ingrediente "suspecte". Intamplator mi-a cazut in mana o sticla goala si am citit la ingrediente. Mi-e tare dor de celebrul si naturalul nectar bulgaresc. Tare, tare bun era si 100% real-natural.
nu inteleg de ce tre sa cumparam lipton sau nestea cand putem face in casa un ceai de menta de tei de macese uscate...cu putina catina...sau de flori de soc(fooarte aromat)..initial si eu cumparam nestea..
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 00:47:43
quasar quasar is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
am vazut la televizor astfel de experimente: au pus o bucata de carne in cola, au lasat-o 48 de ore si nu a disparut, nu a patit nimic, au incercat sa curete si monede vechi de rugina si nu au reusit, au lasat si dinti umani in cola, dar nu li s-a schimbat culoarea
ca face rau cred si eu pentru ca are conservanti, dar nu cred ca este mai periculos decat alte sucuri carbogazoase
cele citate de georgiana le-am citit si eu mai demult si nu e vorba de cola pe care o bem ci de un concentrat de cola pe baza caruia se face mai departe sucul...oricum..tot rea este..
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 00:49:47
quasar quasar is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alin.laurentiu
Eu incerc sa beau cat mai putina cafea. Recunosc sunt student si in noptile lungi de invatat apelam la multa, multa cafea. Si abia acum imi dau seama ca nu avea rost. Oricum din cate stiu eu cafeua e bun doar dimineata sub forma de expresso scurt (italian style), cafeaua aia mica si tare. E singura care te poate pune pe miscare cu adevarat. In rest e doar ceva psihologic. Cu cola e o problema. Nu inteleg cum imi poate place un asemenea venin, dar asta, incerc sa ma las...
Mie un doctor mi-a recomandat sa mananc putina ciocolata amaruie zi de zi, pentru o memorie mai buna, si pentru o stabilizare psihica.
expresso scurt?>.......:| am baut o data si am crezut ori ca imi cad dintii de tare ce era...ori ca imi sta inima in loc...nu mai zic de palpitatii ..si ce tremuraturi de maini am avut..
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 11:14:25
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Implicit

Compot de casa, proaspat, pus la rece, pe vremea asta e cel mai bun.
Si socata, facuta cu zeama de lamaie.
S-ar fi descoperit o multime de efecte benefice ale ciocolatei amarui. Se gaseste si de post. Contine teobromina, ar trebui sa ne trezeasca. Problema e ca ingrasa.
Eu mai beau cafea dimineata. Efectul de trezire ar fi, teoretic 6-8 ore cel mult, insa am niste insomnii.. Dorm vreo 5 ore din 24. Ceea ce nu ma deranjeaza prea mult, de fapt imi cam place. Dar nu e bine pentru sanatate, pe termen lung.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 20:53:52
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
am vazut la televizor astfel de experimente: au pus o bucata de carne in cola, au lasat-o 48 de ore si nu a disparut, nu a patit nimic, au incercat sa curete si monede vechi de rugina si nu au reusit, au lasat si dinti umani in cola, dar nu li s-a schimbat culoarea
ca face rau cred si eu pentru ca are conservanti, dar nu cred ca este mai periculos decat alte sucuri carbogazoase
cele citate de georgiana le-am citit si eu mai demult si nu e vorba de cola pe care o bem ci de un concentrat de cola pe baza caruia se face mai departe sucul...oricum..tot rea este..
aha, am inteles, ok :)
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 20:58:47
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
ce bine ar merge unul acum pe caldura asta...:rolleyes:
cele facute in casa sunt cele mai bune, dar problema multora este timpul si atunci e mai simplu sa cumperi unul dintr-un magazin, de efecte ne vom da seama peste cativa ani cand o sa ne intrebam de ce ne doare :dontgetit:
dar aceasta discutie despre chimicale si E-uri ar trebui extinsa la intreaga alimentatie, nici fructele sau legumele nu mai sunt 100% naturale, parca ar fi de plastic :(
am un dor dupa paine facuta in casa de bunica si rosii coapte in gradina, lapte proaspat de la vacuta:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ferice de cei care stau la sat
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 21:12:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
ce bine ar merge unul acum pe caldura asta...:rolleyes:
cele facute in casa sunt cele mai bune, dar problema multora este timpul si atunci e mai simplu sa cumperi unul dintr-un magazin, de efecte ne vom da seama peste cativa ani cand o sa ne intrebam de ce ne doare :dontgetit:
dar aceasta discutie despre chimicale si E-uri ar trebui extinsa la intreaga alimentatie, nici fructele sau legumele nu mai sunt 100% naturale, parca ar fi de plastic :(
am un dor dupa paine facuta in casa de bunica si rosii coapte in gradina, lapte proaspat de la vacuta:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ferice de cei care stau la sat
Este si comoditatea la mijloc, plus ca ne-am obijnuit organismul cu aditivii alimentari , foarte daunatori si inselatori.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2008, 22:05:59
Kora Kora is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.06.2008
Implicit

Cred ca cea mai mare crima e sa le dam copiilor asa ceva. Fiica-mea are 6 ani si nu e fan CocaCola pt ca nu am invatat-o. Cand ii este sete bea apa, pt asa este normal.Educatia inseamna si a sti sa mananci si sa bei sanatos.Nu spun sa o dam toti pe vegetarian , dar macar nu junk -food!La facultate am avut un curs de igiena alimentatiei,in care , printre altele spunea ca e de preferat sa mananci ciocolata,decat sa bei, fie si un pahar de Cola.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Adevarul despre rascoala lui Bohdan Zenobi Khmelnitsky Theodor_de_Mopsuestia Biserica Romano-Catolica 6 25.08.2011 18:41:28
adevarul despre mos craciun alinu Generalitati 21 21.12.2008 23:14:09