Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de pacifistul
nu stiu ce credeti voi, insa eu consider ca trebuie sa fim putin mai practici.
|
si ce propui, concret.
|
Am mancat doar de vreo 4 ori la Mc Donalds,odata in Italia.Aici insa,mi s-a facut atat de rau de la un hamburgher,ca am sta 3 zile in pat,cu dureri mari de stomac,greata .etc.Acum nu mai cand ma apropii de Mc Donalds si mi se face rau.Au ei un mod ciudat de agati,parca ar pune amidon in toate manacarurile.De exemplu,in pizzeriile italiene,chiar si in cele mai saracacioase,este o atmosfera tare placuta,si mancarea este altfel,se simte ca le place sa gateasca pizza.cei de la Mc Donalds,cred eu ca sunt atat de obsedati de profit,ca si mancarea lor miroase doar a bani,n-are pic de dragoste in ea.De fapt,sincer asta cerd ca este bola americana,in general.Sunt cam obsedati de profit,si nu fac nimic din pasiune,dezinteresat.Nu ca ceilalti n-ar fii,dar se mai simte si ceva bucurie de a crea,de a darui.Si cand eram servit la MC Donalds,parca eram o vaca pusa la furajare,sau o gaina din astea pusa sa manace ca sa se oua.Cu totul altfel stau lucrurile cu restaurantele cu specific national.Acolo se simte suflet,la Fast Foodul american doara bani.Pana si arabii,cu ,manacarurile lor traditionale,imi place tare mult sa mananc ce gatesc ei.Are un farmec anume.La americani,vid si iara vid.