![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Si pana la urma ce este asa grav in a fi oprita sa nu intri in biserica 7 zile..eu una nu am nimic impotriva...ptr ca in acele zile nu este nicidecum interzis sa te rogi...de am intra noi cu vrednicie in celelalte zile din luna...
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie SINCER mi se pare un lucru exagerat sa nu lasi femeia sa intre in Biserica in "perioada" ei lunara! Dece?
In primul rand ASA e lasata de Dumnezeu, cu aceasta functie a organelor de reproducere, nu are nicio vina de "curatirea" lor! Apoi NU ea este cea care vrea sa se intample asta! Nu este o provocare a ai insesi!!! Si atunci CARE ESTE VINA??? de ce sa NU intre in Biserica??? De sa nu sarute icoanele??? Adica bine ca noi care JUDECAM aproapele si injuram si si vorbim atatea, pacatuim in fel de fel, AVEM voie sa intram, iar femeia NU poate mai ales ca NU este VINA ei! Este ea vinovata ca asa este lasata de Dumnezeu??? Atunci noi de ce avem voie??? Cator barbati nu li se intampla polutii si ei intra in Biserica??? De ce??? NUMAI femeia este "necurata"??? Sa nu ne prostim mintile!!! In vechime CRED sa nu fi intrat femeia in Biserica pt ca NU erau atatea masuri de protectie ca AZI!!! Era nefericirea sa "picure" in biseirca SANGE!!! De aceea se oprea, nu pt "perioada ei" ci pt faptul ca "picura sange"!!!! Nu are voie sa se atinga de cele sfinte???? Care e motivul RATIONAL??? Mantuitorul NU alunga pe nimeni, precum nici pe desfranata care i-a spalat picioarele cu lacrimi si le-a sters cu parul capului ei! De ce pe femeia cu scurgerea de sange nu a alungat-o si sa ii spuna: "Pleaca spurcat-o, de ce Ma atingi? au nu stii ca nu ai voie?" ar fi fost distrusa acea femeie si ramasa fara vindecare, deci cu moartea asigurata in cel mai scurt timp! Surorilor, este vorba sa NU VA APROPIATI DE SF.EUHARSITIE, CACI ESTE VORBA DE SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS!!! asta este singurul IMPEDIMENT!!!! Ce vina aveti ca asa sunteti lasate de Dumnezeu??? Dar pacatele NU ne opresc??? URA SI DUSMANIA nu ne opresc la a intra la Slujbe si mai ales la Sf.Liturghie??? "daca iti duci darul tau la altar si iti amintesti ca ai ceva impotriva aproapelui tau, lasa darul tau acolo si mergi si te impaca si apoi da-l la altar" ati vazut???? asta este!!! NU "perioada" voastra!!! Ci URA si DUSAMNIA ne OPRESC de la Sf.Taine!!! EU nu suport aceasta DIFERENTIERE intre barbat si femeie!!! oare pt asta a venit Hristos??? sau sa aduca EGALITATEA intre sexe??? Nu era injosita femeia in ultimul hal????? Si ACUM SA FIE INJOSITA??? Asta este IUBIREA CRESTINA???? SA NU NE INSELAM!!!! me facem de batjocura DRACLOR!!! Sa fiti Binecuvantate!!!! Mergeti si luati si anafura si va si miruiti si sarutati Sf.Icoane, numai sa NU va impartasiti in aceste perioade!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Geo.nektarios, cu tot respectul, te rog sa ma ierti de indrazneala, dar te rog sa te mai gandesti. Cuvantul tau este foarte respectat pe acest forum.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...si BARBATII au scurgeri in somn! si se intampla mai des sau mai rar decat perioada LUNARA a femeii! Barbatul cand consuma alcool sau bere seara, cand manaca muraturi, de la mamaliga, de la alune, de la usturoi, acidulatia provocata in stomac PROVOACA scurgeri! De ce EL sa intre in Biserica??? De ce nu sunt canoane si impotriva LOR???? APOI SA STII CA SI LA "DREPT CANONIC" ni s-a pus aceeasi PROBLEMA!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma oricat am discuta noi subiectul acesta ..omul tot cum vrea face sau cum ii dicteaza constiinta sau cum il sfatuieste duhovnicul....geo legat de polutii exista un scurt canon sau rugaciune care se citeste inainte de a sluji ptr preot deci tot este ceva ....e randuiala preotului ce se ispiteste in vis...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa stii ca in UNELE Manastiri se da voie chiar sa se impartaseasca!!! CU ASTA NU SUNT DE ACORD!!! Ne-a spus si Pr.profesor la Drept CAnonic!!! Asta nu se poate!!! SUNTEM ANIMALE??? NU trebuie sa fim ca NECIOPLITII!!! tot la Drept Canonic ni s-a spus de PRINCIPIUL ICONOMIEI!!! Acest pricipiu se aplica de catre B.O. mai ales in scaunul de spovedanie!! ce ai face mata daca ai fi pus la 500 de metanii si sa manaci numai paine uscat zilnic asa cum zic Canoanele???? ai lua-o razna!! Pricipiul ICONOMIEI tocmai vine cu aceasta INGADUINTA sau POGORAMANT de a aplica cu acrivie Sf.Canoane!!! (o sa postez intreg Principiul Iconomiei intr-un NOU thread) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar pt ceilalti??? "de se ispiteste in vis, sa se cerceteze de a fost din curvie sau daca a fost din legea firii" atat se spune |
|
|||
|
|||
![]()
dar tu ca om stiind ca maine e sarbatoare si mergi la biserica te culci cu sotul (sotia) atunci? intr-adevar ptr preot regulile sunt mai stricte..dar ca si crestin de rand..sunt niste reguli...citeam in revista credintei un articol dintr-un nr mai vechi legat de anafora si spunea acolo ca nu au voie sa ia cei care au avut relatii cu o seara inainte...parca staretul Manastirii turnu ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor! Indiferent ce imi va spune geo sau un alt teolog niciodata nu va schimba ceea ce eu insumi stiu de la; Parintele Cleopa, parintele Antim, parintele Arsenie Papacioc, parintele Iacov, parintele Teofan, parintele Iustin, parintele Mina, parintele meu duhovnic si lista POATE continua. DA, sunt [COLOR=Red]EXCEPTII [/COLOR]cand ai voie sa INTRI in biserica sa saruti chiar icoanele ( la nunta si inmormatare) dar in rest [SIZE=4][COLOR=Red]NU!!![/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE]Clar! Scurt pe doi, [SIZE=4][COLOR=Red]NU!!![/COLOR][/SIZE] Toata citita NICIODATA[COLOR=Red] [SIZE=5]NU se va compara ci teologia TRAITA a acestor mari duhovnici. [/SIZE][/COLOR]DECI! Dragele mele surori faceti cum ca dicteaza constiinta dar SA NU spueni ca NU ati stiut!!!
jenica marturie imi sta Maica Domnului si Hristos ca cele ce v-am scris aici sunt Adevarate! NU am teolgie dar am avut bucuria de a trai langa batrani SFINTI |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 17:37:49 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 05:44:25 |
|