![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...in rest iti multumesc, si mie-mi place (scrie-l pe ceva deoarece in curind il schimb:)) |
|
||||
|
||||
![]()
man, nu-l mai scriu, ca l-am bagat la cutiuta; e un adevarat verificat in zde de ani de viata de moi.... ce, eu nu vad ce e in jurul meu?
|
|||
|
|||
![]()
Sa lasam noi deoparte intrebarile astea si sa ne ocupam mai mult de razboaiele noastre interioare. Acolo e adevarata lupta...
Ca de ne-o muri trupul, se stie, dar daca pierdem razboiul pentru sufletele noastre atunci e vai si amar. Nu vreau sa par rautacios, dar problemele acestea sunt echivalente cu povestea drobului de sare.
|
|||
|
|||
![]()
Are cineva date despre procentul din populatie care merge regulat la biserica?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ptr. Brasov, e simplu: 23 de biserici * 1000 credinciosi / 350.000 locuitori = 6%, cu indulgenta maxima
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dar uite ca unii au calculat mai mult - http://www.ziare.com/articole/sondaj+avangarde+biserica E deschis si un sondaj, dar nu a fost completat decat de vreo 70 de persoane - http://www.sondaje.x21.ro/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si cele mai optimiste calcule nu depasesc 20%, deci cam asta e procentul de credinciosi in ro |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spiritii ortodocsi | Geony | Secte si culte | 10 | 17.02.2014 17:49:24 |
Ultra-ortodocsi | Tia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 28.12.2009 14:49:44 |
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 95 | 22.01.2007 15:03:29 |
Cinefili ortodocsi | Aalin | Generalitati | 5 | 08.01.2007 19:55:10 |
|