Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2009, 03:16:37
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
Desi nu te simpatizez absolut deloc, totusi imi place acest logo al tau: ..
Nu-i nici o problema, deoarece a fi simpatizat de toata lumea nu este unul din telurile mele in viata :))
...in rest iti multumesc, si mie-mi place
(scrie-l pe ceva deoarece in curind il schimb:))
Reply With Quote
Vechi 25.10.2009, 10:15:28
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit man, nu-l mai scriu, ca l-am bagat la cutiuta

man, nu-l mai scriu, ca l-am bagat la cutiuta; e un adevarat verificat in zde de ani de viata de moi.... ce, eu nu vad ce e in jurul meu?
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu-i nici o problema, deoarece a fi simpatizat de toata lumea nu este unul din telurile mele in viata :))
...in rest iti multumesc, si mie-mi place
(scrie-l pe ceva deoarece in curind il schimb:))
Reply With Quote
Vechi 25.10.2009, 17:01:59
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Sa lasam noi deoparte intrebarile astea si sa ne ocupam mai mult de razboaiele noastre interioare. Acolo e adevarata lupta...
Ca de ne-o muri trupul, se stie, dar daca pierdem razboiul pentru sufletele noastre atunci e vai si amar.
Nu vreau sa par rautacios, dar problemele acestea sunt echivalente cu povestea drobului de sare.
Vechi 04.11.2009, 13:15:35
topcat
Guest

Implicit

Are cineva date despre procentul din populatie care merge regulat la biserica?
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 13:27:22
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Are cineva date despre procentul din populatie care merge regulat la biserica?
In sfarsit ceva on-topic! De ce nu te apuci tu, topcat, sa faci o asemenea numaratoare in localitatea ta? Cerceteaza terenul si adu-ne si noua datele, sa le discutam!
Vechi 04.11.2009, 13:37:24
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
In sfarsit ceva on-topic! De ce nu te apuci tu, topcat, sa faci o asemenea numaratoare in localitatea ta? Cerceteaza terenul si adu-ne si noua datele, sa le discutam!
Ptr. Brasov, e simplu: 23 de biserici * 1000 credinciosi / 350.000 locuitori = 6%, cu indulgenta maxima
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 14:03:22
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Ptr. Brasov, e simplu: 23 de biserici * 1000 credinciosi / 350.000 locuitori = 6%, cu indulgenta maxima
Procentul e imbucurator, sa stii. Nu stiu daca l-am atinge in Bucuresti. Cred insa ca mediul rural contribuie semnificativ la marirea lui... si chiar si asa, mai mult de 10 la suta per total nu cred ca am avea . In fine, sa ne lumineze Dumnezeu sa venim la biserica, sa gasim preoti buni si sa ne dea mintea cea de pe urma!

Dar uite ca unii au calculat mai mult - http://www.ziare.com/articole/sondaj+avangarde+biserica
E deschis si un sondaj, dar nu a fost completat decat de vreo 70 de persoane - http://www.sondaje.x21.ro/
Vechi 04.11.2009, 14:12:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Procentul e imbucurator, sa stii. Nu stiu daca l-am atinge in Bucuresti. Cred insa ca mediul rural contribuie semnificativ la marirea lui... si chiar si asa, mai mult de 10 la suta per total nu cred ca am avea . In fine, sa ne lumineze Dumnezeu sa venim la biserica, sa gasim preoti buni si sa ne dea mintea cea de pe urma!

Dar uite ca unii au calculat mai mult - http://www.ziare.com/articole/sondaj+avangarde+biserica
E deschis si un sondaj, dar nu a fost completat decat de vreo 70 de persoane - http://www.sondaje.x21.ro/
Eu zic ca media celor care merg regulat la biserici nu e mai mare de 100-200/biserica, luate la ochi (e adevarat ca nu m-a interesat niciodata, deci nu pot fi sigur pe estimare).
Chiar si cele mai optimiste calcule nu depasesc 20%, deci cam asta e procentul de credinciosi in ro
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spiritii ortodocsi Geony Secte si culte 10 17.02.2014 17:49:24
Ultra-ortodocsi Tia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 28.12.2009 14:49:44
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 95 22.01.2007 15:03:29
Cinefili ortodocsi Aalin Generalitati 5 08.01.2007 19:55:10