![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce sa zic....o relatie buna in ziua de azi e greu de gasit, rugati-va si voi, eu cred ca nu mai putem gasi oameni de calitate....e trist dar adevarat....totul mi se pare submediocru.....societate, oameni, din aceste considerente, cred ca e mai bine in singuratate...cu Dumnezeu alaturi....Domane ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba mai exista oameni de calitate, de exemplu sotul meu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un citat care mi se pare exceptional pentru astfel de situatii, care apartine lui Camus: "daca vrei sa fie frati, pune-i sa cladeasca un turn, daca vrei sa se manace intre ei, arunca-le graunte". Casatoria in sensul crestin tocmai asta este, o constructie mare, dificila, care necesita munca si colaborare, sacrificii si rabdare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe urma, daca nu exista niste diferente, neintelegeri niciodata aplanate ci fiecare incearca cumva sa le faca pe ale lui si mai putin sa tina cont de celalalt.. Si in al treilea dar nu ultimul rand, ce te-ai fi asteptat tu sa simti sau sa se intample dupa casatorie? |
|
|||
|
|||
![]()
Sudura de care vorbesti la parintii tai, vine prin fff. multa dragoste, de ambele parti. Daca unul sau amandoi sunt centrati pe alte lucruri decat persoana celuilalt, nu se poate ajunge acolo.
Obsesia cu fostul ei prieten e problema ta personala, faptul ca esti intr-un fel gelos pe ceva care practic nici nu exista, tine de tine si da, este o problema pentru relatia voastra si mai ales pentru ceea ce astepti tu.. Iar gelozia apare pe fondul unei scaderi a iubirii si a cresterii posesivitatii. Asta inseamna mai putina ingredere, mai multa suspiciune si paranoia. Daca ai iubi-o mai mult, ai vedea intreaga situatie altfel, practic trecutul ei nici n-ar mai exista in orizontul constiintei tale. Lupta cu gelozia e o lupta duhovniceasca si trebuie sustinuta printr-o viata duhovniceasca. Alta solutie nu este, decat eventual indiferenta fata de respectiva situatia dar pe care nu ti-o poti impune sau mai rau ar putea veni printr-o racire si mai mare a sentimentelor fata de sotie. Transformari magice nu vor apare peste noapte, iubirea in cadrul casatoriei apare in masura in care cei doi se raporteaza la sursa dragostei, care este Dumnezeu. Pentru unii e mai usor daca au "reflexul" vietii duhovnicesti, pentru altii este mai greu.. Last edited by AlinB; 03.03.2010 at 02:14:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Am remarcat ca "simti afectiune",insa te-ai intrebat vreodata daca o iubesti?Daca nu o iubesti sau percepi iubirea ca impreunare trupeasca e firesc sa simti astfel...Doamne-ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema tanarului era de acum trei ani, iar ultima lui postare era acum mai bine de doi ani...
Intre timp s-au rezolvat treburile, presupun, altfel ar fi revenit cu intrebari. Daca cititi mai atent tot ce a scris, ca si la alte subiecte pe care le readuceti pe prima pagina desi discutiile pe acea tema erau incheiate de mult, veti deduce usor ca era iubire la mijloc, nu s-a pus in discutie casatoria aranjata de parinti... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desi am murit, sunt viu- Sfantul Ioan Maximovici | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 43 | 04.06.2013 00:43:46 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + | cristiboss56 | Pocainta | 0 | 26.01.2009 18:46:57 |
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 14:21:57 |
|