![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
S-a folosit in filmul ochii larg inchisi , liturghia ortodoxa redata invers, cu 12 femei goale, in mijloc un conducator cu masca. Ironiza Sfintii Apostoli, iar ideea de a intoarce totul invers este chiar o semnatura cu care se mandresc.
In alegerile din SUA, nu mai stiu ce candidat , bush sau altul a folosit in materialele electorale, mesaje subminale. Aparea pe ecran, dar ochiul nu il putea percepe, messaje de ura asupra celuilalt candidat, de genul : X e hot, nu-l vota, uraste-l pe x, x e rau. Mesaje simple si repetabile care pot patrunde in subconstient, carora le cad prada multi copii si tineri adolescenti. In vechime , Sfintii Parinti erau ispititi prin repetarea gandului de catre draci: Nu exista Dumnezeu, Nu exista Dumnezeu, repetata timp de ani de zile. Si atat de chinuitoare era lupta ... asa si in ziua de azi, dar pe alte ”canale” ni se transmite la infinit , necredinta, deznadejdea.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Si...cand il arunci totusi?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Inclusiv si propriile degete ? he he
|
|
|
|||
|
|||
|
Copilasi,
Va rog daca se poate sa va duce-ti in alta parte sa va jucati de-a baba-oarba! Imi stricati bunatate de topic cu schimbul asta de replici fara noima. Merci! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg ce treba are filmul asta cu acest site care e vb de religie
sincer cine e sef la acest site a dato in bara nu se vb de filme pe acest site nu mi se pare normal se cunoaste ca nu mai aveti credinta de inainte voua ar treb sa va fi e rusine ca comentati acest film |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da cit adevar exista in ceia ce spui .daca am fi mai buni si mai pasnici , nu sa-r ajunge la atitea rautat care exista in intreaga lume |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| filmul rusesc "Preotul" | padrevicentiu | Generalitati | 9 | 14.04.2011 12:19:51 |
| Dar filmul "Angora"? | anika12 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 21.01.2011 12:25:14 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| Filmul "Locul Ingerului" | andreicozia | Generalitati | 2 | 23.09.2009 17:14:30 |
|
|