![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imaginile sunt superbe .iti incinta privirea ,am simtit un colt de natura in casa .Multumim.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ursuleti sunt nemaipomeniti ,pozele sunt asa de reusite deparca ar fi reali . felicitari pentru postasre.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și încă câțiva: ![]() ![]() ![]() ![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
vazandu-le iimi vine o cantare in minte:
"cat de frumoase sunt a Tale"! multumesc tuturor ptr plimbarea asta in jurul lumii, in special la baikal, lacul! a fost minunat! dar stiti ce ar fi si ami minunat? o plimbare prin ROMANIA. pe cand , oare?
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acestea doua imi plac foarte tare. Mai ales melcul cu puisorii :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumos!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() sunt cu mami..... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Budism - Natura Mintii | florin.oltean75 | Alte Religii | 29 | 16.08.2012 08:54:01 |
Natura necompusa a ultimei realitati | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 25.07.2011 20:55:44 |
Manifestarea proniei in natura | Ioana-Andreea | Teologie si Stiinta | 1 | 17.06.2011 01:45:20 |
Papa: Avantul comunicatiilor se explica prin natura omului | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 75 | 25.06.2009 08:50:07 |
|