![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Auzi Claudia,degeaba vorbim si na racim gura,uite ce scrii pe profilul lui,sunt cuvintele lui,cu astfel de persoane care ne tubura linistea sufletesca cred ca ar trebuii evitate.Daca e intors si intunecat de a dreapta credinta sa nu mai intre pe forumuri care sunt crestin ortodoxe.Uite ce spune
Am fost candva credincios. Acum nu mai sunt. Nu spun ca sunt ateu, spun doar ca nu mai cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Visarionistii "se lauda" asa cum vrei tu sa spui, ca l-au descoperit pe Dumnezeu in toata splendoarea si maretia Sa prin intermediul predicilor pr. Visarion. Dar tu Dumitru, cu ce te lauzi? CE ai descoperit? Se pare ca ai descoperit contrariul: inexistenta lui Dumnezeu. Acum sa stam stramb si sa judecam drept:n-avem si noi acelasi drept ca si tine?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm,nu as prea crede,nu fii tu atat de sigur,lumea e mica s nu stii ce se ascunde in partea cealalta a lumii virtuale
![]() Ne-ai dat destule informatii,e foarte mult |
|
||||
|
||||
![]()
e posibil ... dar asta e ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai da,asta este,bagi odata legitimati aia?Eu nu sunt in lucrare si atat de multa lume ma cunoste,dar tu ca ai fost 12 ani?ia mai gandeste-te
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
v-am presarat doar niste frimituri, ca in Hansel si Gretel ... pentru cine cunoaste, e de ajuns. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la ce sa ma gandesc? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dealtfel daca ii citesti postarile, el cunoaste foarte multe insa ii este rusine sa recunoasca de unde are invatatura. Pierdem si noi vremea pe aici desi n-ar trebui....
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|