Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2009, 08:16:07
emanuel2007
Guest

Implicit

deci sai nteleg ca pentru tine proorociile despre antihrist si pustnicia sunt ceva imaginar ?

sau ce este imaginar dupa conceptia ta ?
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 15:11:03
emanuel2007
Guest

Implicit

aha ; adica exact de ce se temea par filoteu ... deci adica antihristii astia vor sa transforme pasaportul in buletin ... asta va genera o reactie extrem de violenta in tara asta ... insa ma tem ca nu vor putea sa faca una ca asta ...
iata , acu se vede inca odata ipocrizia si naivitatea idolatra a sinodului bor in ce priveste pasapoartele temporare ... una la mana ca acele pas temporare se iau numai dupa ce ai semnat ca esti de acord sa primesti si de alea cu cip , ceea ce nu are cum sa fac un ortodox adevarat , caci este erezie , si a doua la mana acu vine magaria ca vor astia sa transforme pas cu cip in buletine ... pai par filoteu a zis din februarie ca asta vor sa faca astia din guvern , sa ne pacaleasca cu pasapoartele cu cip ca nus obligatorii si dupa ce le-au legalizat , in mod mizer sa le transforme in buletine obligatorii ... s-a umplut lumea de minciuna si magarie si inselaciune ...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 15:16:47
emanuel2007
Guest

Implicit

http://victor-roncea.blogspot.com/20...e-stramba.html

iata cine este satanistul din PDl care vrea sa impuna aceasta erezie la toti romanii ...

nui nimic : o sa avem cat de curand o marturisire la scara larga a romanilor ortodocsi in fata conducerii sataniste , daca ei asta vor ... nu au decat ... ei cred ca e de joaca , ca noi ne-am jucat cu cuvinte aruncate la nimereala pe net ... o sa vada ei care e treaba in realitate cu marturtisirea credintei ortodoxe ...

anatema tuturor satanistilor si antihristilor ...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 16:08:24
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul

iata cine este satanistul din PDl care vrea sa impuna aceasta erezie la toti romanii ...

nui nimic : o sa avem cat de curand o marturisire la scara larga a romanilor ortodocsi in fata conducerii sataniste , daca ei asta vor ... nu au decat ... ei cred ca e de joaca , ca noi ne-am jucat cu cuvinte aruncate la nimereala pe net ... o sa vada ei care e treaba in realitate cu marturtisirea credintei ortodoxe ...

Se vede treaba c-o pui de-o revolutie .
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 16:22:43
emanuel2007
Guest

Implicit

nicidecum revolutie frate ... ma refer la faptul ca daca aia o sa impuna buletinele o sa ramana multi fara buletine in tara asta ; insa in radurile celor mai putin inbisericiti asta va da nastere chiar la revolte sau proteste ... da ma rog e treaba lor ... io nu fac nici un protest , da o sa raman fara buletin , si daca va fi nevoie o sa merg si la puscarie pentru asta ... oricand ...

ma rog , sa vedem ce va fi ...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 17:10:10
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

ma rog , sa vedem ce va fi ...
Bravo, in sfirsit un salt calitativ....de la "sigur o sa se intimple" "gata eu intru in pivnita de acum" la .."Vom trai si vom vedea"... ce va mai fi....asa cum si trebuie sa gindeasca orice crestin

Asa da, o gindire sanatoasa!
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 17:15:10
emanuel2007
Guest

Implicit

am zis ca daca aia o sa bage alea va fi sigur o reacite nasoala ...
insa , cand am zis ca se va vedea mam referit , ca se va vedea daca chiar vor indrazni sa le bage ...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 17:30:58
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Stii de ce nu va fi nici o reactie nasoala? pentru ca cu cipul iti va baga si un joc ,doua, pe pasaport cu display flexibil pe o pagina, nu stiu daca le-ai vazut, de exemplu, cit astepti la rind sa-l prezinti la control sau scanare pentu lovele din banca vei juca un Doom3 ceva si sa vezi ce te mai veselesti
Reply With Quote
Vechi 17.04.2009, 22:00:20
emanuel2007
Guest

Implicit

tu crezi ca io is nebun sa joc doom sau alte jocuri de astea cu ucidere ? te inseli ; tu stii ca daca participa cineva la razboi ia 3 ani de oprire de la impartasanie ? o fi ala razboi virtual da tot acelasi pacat e ... si nici altii nu is asa de nebuni ... cat despre cipuri vezi de treaba , multi o sa isi dea viata decat sa primeasca buletine de alea ... stai linistit , nu e bis ortodoxa atata de parasita pe cat ai crede ... mai e cine sa o apere ...
Reply With Quote
Vechi 18.04.2009, 02:33:30
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:

Un veritabil rânjet de hiena... Doamne fereste!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44