![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Părintele Mina Dobzeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe doamna o știm probabil din celebrele fotografii de nuntă când ea și soțul erau îmbrăcați în haine populare românești...nuntă la care au participat peste 30 000 de oameni.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu ma insel cred ca la Focsani a fost numta aceasta magnifica . Daca nu am gresit , pot spune ca este f. interesanta aceasta poza , cu Iulia (parca asa se numea doamna) tinara in primplan. Daca gresesc , va rog sa ma iertati; nu ca ma laud dar si-asa nu este nimic de capul meu !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 04.10.2012 at 20:45:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, uite că pierdusem din vedere planul al II-lea. Ce spirit de observație ai, bravo !
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa mai incercam o figura de monah imbunatatit si renumit ca duhovnic... este athonit .
|
||||
|
||||
![]()
Va urma si figura :
|
|||
|
|||
![]()
Pe jumătate adevărat :). În prim plan este Elena Codreanu, dar pe fundal se observă Horia Sima. Poza e facută în Germania în perioada 39-40, adică la peste un an de la asasinarea lui Corneliu Zelea. Oricum răspunsul este corect fiindcă întrebarea era legată de primul plan al fotografiei, fundalul fiind destul de indescifrabil.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și nici nu cred că doamna ar fi fost atât de veselă la un an după asasinarea soțului ! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|