![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Durerea cea mare a venit tocmai prin faptul ca eu am aflat printre ultimii de "botezul" lui... mai precis eu am aflat joi ca "botezul" lui avea loc sambata la 7... Inchipuiti-va soc!!!! Ideea ii venise mai devreme, prin Februarie (s-a "botezat" in August), dar nu il credeam in stare sa o faca, mai ales avand in vedere ca l-am amenintat ca-l parasesc si-i iau copiii (care erau sufletul lui). Si poate tocmai pentru ca am rugat mai multi frati ortodocsi sa stea de vorba cu el, nu a picat prea bine "pastorilor" care i-au grabit "botezul"... Ma rog... Sincera sa fiu mi-e frica sa merg la adunarile lor. Asta pentru ca sotul meu, inainte ii ura, spunea ca il au pe satana, nici nu vroia sa stea de vorba cu ei... si acum???? e unul dintre ei. Cum s-a intamplat asta si de ce, numai Dumnezeu stie. Si totul de la participarea la o nunta si mai apoi la o "binecuvantare". Nu ar intra in Biserica nici in ruptul capului! Mi-a repetat asta de mii de ori; si atunci eu de ce sa ma duc la spectacolul ala a lor de doi bani?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca amenintarea cu parasitul,... l-a deranjat cel mai mult si apoi intervine si neincrederea,... prin faptul ca se apeleaza la altii. Gandeste-te ca ai tai copii pot a-si schimba religia in budisti, musulmani,... ceea ce este rau si ce vei face atunci, ii vei parasii? Nu cred. Iar omul tau se inchina Domnului Isus nu altor dumnezei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigur ca cel pe care il faci smintit prin ce a facut si face este sotul Lacrimei iar el sau ea nu are voie a se desparti doar din pricina de curvie. Ai cumva alt sfat ,,biblic,,? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Este gresit, el nu se inchina ci crede (stie) stie de existenta Lui D-zeu. El a ales sa nu se inchine si sa nu asculte deoarece se credea egal cu D-zeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
asa si sectarii.
|
|||
|
|||
![]()
Daca esti asa sigura crezi ca poti fi si raspunzatoare in fata Lui D-zeu de ce sugerezi?
|
|
||||
|
||||
![]()
daca n-as fi, n-as mai fi scris.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cauta lucruri compromitatoare despre penticostali, si arata-i si filmulete cu exorcizari sau oameni posedati de diavol, s.a.m.d.Toate pe rand.Insa incet incet trebuie sa-i faci mintea sa mearga si sa se intrebe oare de ce, oare ii bine ce fac?Daca nu asa atunci sa-i atingi orgoliul, provocandu-l.Daca e vorbitor in limbi , crede-ma ca are mult orgoliu si mandrie, mai ales mandrie ascunsa.Insa nu isi da seama de asta.Provoaca-l din mandria si orgoliul lui, si atata-l.Ce trebuie sa faci e sa-i dai de gandit sa-l pui putin pe ganduri.Cred ca cel mai bine poti incepe cu ceea ce a crezut el initial despre ei.Numai bine si Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|