![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu o inteleg ca o teorie, cum ca uneori rezolvarea unei probleme este a face exact ceea ce a cauzat-o. De exemplu, eu am auzit-o in legatura cu febra musculara. Febra musculara trece mult mai repede daca a doua zi iti folosesti din nou muschii, desi ti-ar veni sa crezi ca trece prin odihna. Deci daca efortul fizic cauzeaza febra musculara, aceasta trece tot prin efort fizic...deci cui pe cui se scoate :)) De asemena am mai auzit-o in legatura cu suferinta din dragoste, daca suferi ca nu poti fi cu cineva, dragostea pentru altcineva (cu care poti fi) te poate face sa uiti de primul.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Adica daca ceva nu scrie in Biblie inseamna ca nu e adevarat? Inainte sa ne raportam in tot la Bibile sa nu uita ca aceasta se INTERPRETEAZA.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Par lung, minte scurta". Neadevarat ! Pe langa monahi, multe personalitati literare, artistice poarta parul lung, deloc in detrimentul mintii lor.
Sau " parul destept paraseste capul ..." Inexact, deoarece multi oameni geniali au avut si au chelie! |
|
|||
|
|||
![]()
Vorba cantecului ... "nu conteaza cat de lung am parul/ Ci conteaza cat si cum gandesc".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea se potriveste cu exemplu tau.
|
||||
|
||||
![]()
Din moment ce indemnul biblic e cerceteaza (Ioan 5:39, 1Ioan 4:1 s.a.m.d) inseamna ca Florin-Ionut are dreptate cand spune ca "crede si nu cerceta" nu e indemnul biblic cum spun unii, ce folosesc aceasta expresie in scopul de a ridiculiza pe crestini.
Last edited by ioanna; 29.01.2013 at 12:50:23. |
|
|||
|
|||
![]()
E o adaptare dupa Eminescu, scrisoarea V:
"Tinere, ce plin de visuri urmărești vre o femeie, Pe când luna, scut de aur, strălucește prin alee Și pătează umbra verde cu misterioase dungi, Nu uita că doamna are minte scurtă, haine lungi." E clar ca e neadevarat. In ziua de azi si haina e scurta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 29.01.2013 at 13:03:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|