![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
asa este!s au adunat ...pt Bucovina,pt Moldova! ba chiar pt biblioteci scolare de la noi! deunazi,se cumparau cartile liturgice pt biserica noastra!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ura!!! Lucrurile merg spre bine....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot sa iau eu initiativa,este ideea ta,ascult tot ce vei spune sa facem de acum inainte....
|
|
|||
|
|||
![]()
nu este idea mea! eu am aratat o stare...tu ai cerut initiativa! bucurie sfanta as avea daca s ar materializa!tu,eu si toti cei care vor ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine,o sa ma gandesc si cand gasesc solutia te anunt...
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc! hai sa deschidem posibilitatea ...tuturora!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa apelam la Posta Romana.
Trimitem si primim carti. simplu si ieftin!
|
|||
|
|||
![]()
ca metoda de expeditie...grozav! dar de o colecta , apoi redistribuita,acolo unde este nevoie...ce zici?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citind ultimele doua pagini ale acestui topic, nu stiu de ce am avut impresia ca recitesc, in timp, un cant din "Tiganiada" lui Budai Deleanu.
Va imbratisez pe toti! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Martiriu ortodox in zilele noastre - cuvintele nu sunt necesare | metanoia2 | Reguli in Biserica | 13 | 03.06.2010 19:18:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
|