![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nevoile materiale nu sunt asa costisitoare, acum bineinteles daca nu vrei sa imbraci copilul numai in haine de chico si sa-i cumperi toate jucariile aparute pe piata. Adevarata nevointa incepe odata cu ingrijirea lor: dimineata trezeste-i pregateste-le hainute, imbraca, fa curat dupa ei, pregateste-le mancare, spala, iesi cu ei in parc.... Timp ptr tine = 0. De multe ori ma uit la femei care merg la sala, la coafor, sa-si faca manichiura...Si ma gandesc cand au timp? Mie nu imi ramane timp aproape deloc, de multe ori raman chiar cu treaba in urma...si cand am impresia ca sunt la zi cu totul, o iau de la capat... Aparent nu pare mare lucru....dar dupa o saptamana de stat cu copiii, si cele mai inversunate pareri se schimba..:D
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Păi e simplu. Înainte vreme, dacă o familie avea 10 copii, câțiva îi mureau în copilărie de boală, pe alții îi răpunea războiul, unul-doi mai religioși, luau calea mânăstirii, iar din toți abia dacă ajungeau doi care să-și facă o familie la rândul lor. Astăzi însă a scăzut numărul de copii pentru că medicina a progresat iar pacifismul și evoluția societății au făcut ca războaiele să se mai rărească. E drept, nici nu prea se mai retrag oamenii la mânăstire cum făceau odată; sau se retrag mai la bătrânețe, după ce și-au făcut familie, au avut copii și li s-a urât de lume.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 19:06:20 |
| La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 18:32:06 |
| La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 18:05:03 |
|
|