Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2013, 00:06:28
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blueyes Vezi mesajul
Este pacat sa umblu cu o fata care este sectanta, eu fiind crestin ortodox? Astept parerile voastre, va multumesc!
Dacă-i cu păcat, ți-o spune duhovnicu', iar dacă-i cu posomoreală și pelinuri sufletești, ți-o pot spune chiar eu, că nu-i mare tălmăcie.

Cum ți-o fi - tu trăitor, rugător, postitor sau măcar ortodox-încercător, unul care probează toate cele mai sus-enumerate -, când te-i închina sfinților, să ți-i batjocorească taman omul cel mai aproape sufletului tău?

Dacă-i tăcută, ți-o fi bine, iar dacă-i cârtitoare și de-sfinți-batjocoritoare, ți-o fi vai ș-amar.

Nu mă grăbesc să scot șampania din frapieră și nici gheața n-o scurg din pahare, că habar n-am dacă-i dragoste cu bucurie sau e una cu trolluială multă.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2013, 00:13:34
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

edit edit edit
Reply With Quote
Vechi 01.10.2013, 12:42:35
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
Este pacat sa umblu cu o fata care este sectanta, eu fiind crestin ortodox? Astept parerile voastre, va multumesc!
Mai bine ar fi pentru d-voastra sa nu va complicati viata. E pacat daca traiti/umblati impreuna necununati.

Last edited by aubergine; 01.10.2013 at 13:42:03.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2013, 12:50:26
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
la inceput este frumos, dar mai tarziu vor aparea probleme
Reply With Quote
Vechi 11.10.2013, 11:10:58
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Citat:
Un om s-a dus la un sfant din Rusia si l-a intrebat de ce i-au murit 5 copii in ultimii 15 ani, pentru ca si al 6-lea copil era grav bolnav si era ultimul si nu vroia sa-i moara.
Sfantul s-a rugat lui Dumnezeu, si i-a zis omului sa faca urmatoarele pentru a indrepta ce a pacatuit:

1. Sa nu mai faca adulter, pentru ca de 15 ani facea adulter si de asta a fost pedepsit de Dumnezeu si i-au murit copiii.
2. Sa nu mai vorbeasca cu sectarii !!! DA, SA NU MAI VORBEASCA CU SECTARII.

3. Mai era un lucru dar l-am uitat.

Spun acest lucru pentru ca IL CONSIDER CAPITAL pentru viata ortodoxa, si mai ales ca este o descoperire de la Dumnezeu.
Sunt multi sfinti care spun clar ca sectarii sunt demonizati, datorita separarii totale de ADEVAR, de adevarul EVANGHELIEI, pe care ei l-au modificat.

Eu zic sa te rogi sa randuiasca Dumnezeu cum este mai bine pentru tine!
Sa stii ca prieteni, prietene mai gasesti, DAR SUFLETUL POTI SA TI-L PIERZI O SINGURA DATA !!!
Odata ajuns la sectari nimeni nu te mai scoate de acolo. Numai Dumnezeu, daca se face rugaciune din greu pentru tine.

Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare