![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum ți-o fi - tu trăitor, rugător, postitor sau măcar ortodox-încercător, unul care probează toate cele mai sus-enumerate -, când te-i închina sfinților, să ți-i batjocorească taman omul cel mai aproape sufletului tău? Dacă-i tăcută, ți-o fi bine, iar dacă-i cârtitoare și de-sfinți-batjocoritoare, ți-o fi vai ș-amar. Nu mă grăbesc să scot șampania din frapieră și nici gheața n-o scurg din pahare, că habar n-am dacă-i dragoste cu bucurie sau e una cu trolluială multă. |
|
|
|||
|
|||
|
edit edit edit
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai bine ar fi pentru d-voastra sa nu va complicati viata. E pacat daca traiti/umblati impreuna necununati.
Last edited by aubergine; 01.10.2013 at 13:42:03. |
|
|
||||
|
||||
|
la inceput este frumos, dar mai tarziu vor aparea probleme
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sfantul s-a rugat lui Dumnezeu, si i-a zis omului sa faca urmatoarele pentru a indrepta ce a pacatuit: 1. Sa nu mai faca adulter, pentru ca de 15 ani facea adulter si de asta a fost pedepsit de Dumnezeu si i-au murit copiii. 2. Sa nu mai vorbeasca cu sectarii !!! DA, SA NU MAI VORBEASCA CU SECTARII. 3. Mai era un lucru dar l-am uitat. Spun acest lucru pentru ca IL CONSIDER CAPITAL pentru viata ortodoxa, si mai ales ca este o descoperire de la Dumnezeu. Sunt multi sfinti care spun clar ca sectarii sunt demonizati, datorita separarii totale de ADEVAR, de adevarul EVANGHELIEI, pe care ei l-au modificat. Eu zic sa te rogi sa randuiasca Dumnezeu cum este mai bine pentru tine! Sa stii ca prieteni, prietene mai gasesti, DAR SUFLETUL POTI SA TI-L PIERZI O SINGURA DATA !!! Odata ajuns la sectari nimeni nu te mai scoate de acolo. Numai Dumnezeu, daca se face rugaciune din greu pentru tine. |
|
|