![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si da vorbesc serios...Doar daca as putea...Dar oricum cred ca acum Satan nu mai vrea sa imi cumpere sufletul, ca doar nu o sa cumpere ceva care e deja al Lui(Satan), nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
S-snape.esti o teribilista care ascunzi o deceptie!sa nu crezi ca acel ce are puterui magice poate face ceva impotriva unui crestin autentic!Eu am cunoscut multi vrajitori si vrajitoare care practicau magia neagra si in fata unor crestini s-au dovedit nepunticiosi!Satanistii nu au puteri magice ci ii pacalesc pe fraieri ca sa profite de ei!Iar magicienii au puteri doar asupra celor daruiti lui satan!asa ca mare castig nu ai din aceste puteri,caci daca le incerci asupra adevaratilor crestini se razbuna pe tine!Oricum din momentul in care iti doresti sa fii sluga lui Anticist chiar esti.Numai ca acesta nu te rasplateste cu mari favoruri ci cu pacaleli despre o viata fericita!restul este propaganda pentru fraieri!
|
|
||||
|
||||
![]()
daca tu o sa ajungi ase ceva
eu nu o sa ma supun regulilor tale. omoarama.nu ma inchin tie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
mai s_snape ai vazut prea multe desene animate sau filme S.F. unde multi doreau sa aibe putere?????????? crezi k fericirea se gaseste doar in magie?????????????
sincer dak iti doresti asa ceva ce cauti pe un site ortodox?????????? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da! Stiu multe, dar de ce ti-as spune!ca sa lupti eficient impotriva cuiva trebuie sa-i cunosti metodele!as putea sa ii spun ceea ce stiu unuui preot tare in credinta care este tare pe sine si nu se tulbura de amagirile lumii!dar tie care esti ca o frunza intre ape nu pot sa-ti spun mai nimic pt ca te-as distruge!te asigur ca si marii duhovnici stiu mult mai multe ca mine dar nu spun nici ei>de ce?pt ca nu se cade ca un crestin sa faca publicitate invataturii lui Satan!
Tu vrei putere!dar nu stii ce este puterea! adevarata putere este atunci cand te biruiesti pe tine si patimile tale.Cand esti una Cu Iisua Hristos ai toata puerea din lume.Noi toti crestinii vrem putere;vrem puterea de a fi mereu in Slava Mantuitorului nostru.puterea pe care o vrem noi este iubire si eternitate,pe cand puterea pe care o vrei tu este robia pacatului si moartea!Spui ca nicaieri nu ti-a arata nimeni puterea magiei!nici nu era ce sa ti se arate pt ca Satan nu are putere ci doar amagitoare aparenta de putere! |
|