Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2008, 22:48:13
s_snape s_snape is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2008
Religia: Alta confesiune
Implicit

Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2008, 22:56:19
Banned

Implicit

Si da vorbesc serios...Doar daca as putea...Dar oricum cred ca acum Satan nu mai vrea sa imi cumpere sufletul, ca doar nu o sa cumpere ceva care e deja al Lui(Satan), nu?
Reply With Quote
Vechi 18.08.2008, 23:24:57
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

S-snape.esti o teribilista care ascunzi o deceptie!sa nu crezi ca acel ce are puterui magice poate face ceva impotriva unui crestin autentic!Eu am cunoscut multi vrajitori si vrajitoare care practicau magia neagra si in fata unor crestini s-au dovedit nepunticiosi!Satanistii nu au puteri magice ci ii pacalesc pe fraieri ca sa profite de ei!Iar magicienii au puteri doar asupra celor daruiti lui satan!asa ca mare castig nu ai din aceste puteri,caci daca le incerci asupra adevaratilor crestini se razbuna pe tine!Oricum din momentul in care iti doresti sa fii sluga lui Anticist chiar esti.Numai ca acesta nu te rasplateste cu mari favoruri ci cu pacaleli despre o viata fericita!restul este propaganda pentru fraieri!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2008, 23:48:45
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

daca tu o sa ajungi ase ceva
eu nu o sa ma supun regulilor tale.
omoarama.nu ma inchin tie.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 12:56:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor
S-snape.esti o teribilista care ascunzi o deceptie!sa nu crezi ca acel ce are puterui magice poate face ceva impotriva unui crestin autentic!Eu am cunoscut multi vrajitori si vrajitoare care practicau magia neagra si in fata unor crestini s-au dovedit nepunticiosi!Satanistii nu au puteri magice ci ii pacalesc pe fraieri ca sa profite de ei!Iar magicienii au puteri doar asupra celor daruiti lui satan!asa ca mare castig nu ai din aceste puteri,caci daca le incerci asupra adevaratilor crestini se razbuna pe tine!Oricum din momentul in care iti doresti sa fii sluga lui Anticist chiar esti.Numai ca acesta nu te rasplateste cu mari favoruri ci cu pacaleli despre o viata fericita!restul este propaganda pentru fraieri!
Stiu ca puterile nu ar actiona asupra crestinilor adevarati, dar sa fim sinceri cati din astea mai gasim in ziua de azi...?Si nu-mi doresc din tot dinadinsul sa fiu sluga lui Anticrist dar daca trebuie nu m-ar deranja...
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 12:58:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
Nici nu ma gandesc sa omor pe cineva! Si deasemenea nu vreau sa mi se inchine mie cineva... Vreau puetrea doar pentru mine. Sa fiu fericita.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 13:58:08
eudany01's Avatar
eudany01 eudany01 is offline
Member

Data înregistrării: 30.04.2007
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit

mai s_snape ai vazut prea multe desene animate sau filme S.F. unde multi doreau sa aibe putere?????????? crezi k fericirea se gaseste doar in magie?????????????
sincer dak iti doresti asa ceva ce cauti pe un site ortodox??????????
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 14:09:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eudany01
mai s_snape ai vazut prea multe desene animate sau filme S.F. unde multi doreau sa aibe putere?????????? crezi k fericirea se gaseste doar in magie?????????????
sincer dak iti doresti asa ceva ce cauti pe un site ortodox??????????
Varjitoria exista. Si ce caut aici... pai am fost eu si pe site-uri sataniste, dar nimeni nu mi-a zis nimic...Ma gandeam ca poate stiti ceva despre magie.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 14:39:39
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de s_snape
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
Nici nu ma gandesc sa omor pe cineva! Si deasemenea nu vreau sa mi se inchine mie cineva... Vreau puetrea doar pentru mine. Sa fiu fericita.
Crezi ca fericirea o gasesti la diavol? Te sfatuiesc sa-ti schimbi gandul pana nu e prea tarziu. Inchipuieste-ti ca ,,fericirea,, derizorie pe care o ofera diavolul betivilor si toxicomanilor nu numai ca nu le aduce fericire, ci le face viata un iad atat lor cat mai ales rudelor. Asta vrei tu? Ai grija ca daca te bagi in cardasie cu diavolul, din cauza mai intai a cosmarurilor, viziunilor si apoi a posedarii demonice, poti inebuni si el te poate duce la sinucidere. Mergi si te spovedeste la un preot ortodox! Spune-i de unde ti-a venit in minte aceste lucruri.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 14:53:57
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Da! Stiu multe, dar de ce ti-as spune!ca sa lupti eficient impotriva cuiva trebuie sa-i cunosti metodele!as putea sa ii spun ceea ce stiu unuui preot tare in credinta care este tare pe sine si nu se tulbura de amagirile lumii!dar tie care esti ca o frunza intre ape nu pot sa-ti spun mai nimic pt ca te-as distruge!te asigur ca si marii duhovnici stiu mult mai multe ca mine dar nu spun nici ei>de ce?pt ca nu se cade ca un crestin sa faca publicitate invataturii lui Satan!
Tu vrei putere!dar nu stii ce este puterea! adevarata putere este atunci cand te biruiesti pe tine si patimile tale.Cand esti una Cu Iisua Hristos ai toata puerea din lume.Noi toti crestinii vrem putere;vrem puterea de a fi mereu in Slava Mantuitorului nostru.puterea pe care o vrem noi este iubire si eternitate,pe cand puterea pe care o vrei tu este robia pacatului si moartea!Spui ca nicaieri nu ti-a arata nimeni puterea magiei!nici nu era ce sa ti se arate pt ca Satan nu are putere ci doar amagitoare aparenta de putere!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare