Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.07.2008, 13:27:32
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

:| De ce esti asa bucuroasa? Rapunzi dupa 3 luni la un mesaj...ti-a scapat asta!:))
Reply With Quote
Vechi 17.07.2008, 14:05:37
ancah
Guest

Implicit

Intr-adevar nu ti-am vazut mesajul, iar azi m-a facut sa zambesc.

Reply With Quote
Vechi 17.07.2008, 14:56:44
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Implicit

Ei, tot te/ai castigat cu ceva...
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 06:21:31
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Nu este oare ciudat ca multi ortodocsi se bat in piept ca sunt mari credinciosi si totusi nu au reusit nici macar o clipa sa surprinda adevaratul spirit al Ortodoxiei. Adevar si iubire! Prea putini au gasit echilibrul de a promova invatatura si trairea ortodoxa.
da, e f. ciudata chestia asta, am remarcat-o si eu nu o data, mai ales aici pe forum.

ca la ortodocsii pe care ii cunosc pe viu n-am observat sa se bata vreunul cu pumnul in piept ptr cat de ortodox e.

cred ca spatiul virtual e de vina aici, ca unii cam uita masura reala a lucrurilor. deci, sa ne revenim in fire cand simtim ca o luam pe alaturi de carare.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 11:27:04
ancah
Guest

Implicit

Intoarce fata Ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele, sterge-le. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si duh drept innoieste intru cele dinauntru ale mele. Nu ma lepada de la fata Ta, si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la mine. Da-mi mie bucuria mantuirii tale si cu duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pe cei faradelege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 22:38:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Anca, crezi tu ca Domnul nostru Iisus Hristos te-a asezat pe tine sa veghezi asupra lucrurilor care se intampla pe acest forum?

Am sentimentul ca exista multa energie negativa pe care o transmiti...nu stiu de ce simt asta.
Gand la gand draga Iosif !
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 23:32:22
ancah
Guest

Implicit

Mainile Tale m-au facut si m-au zidit, intelepteste-ma si voi invata poruncile Tale. Cei ce se tem de Tine ma vor vedea si se vor veseli, ca in cuvintele Tale am nadajduit. Cunoscut-am, Doamne, ca drepte sunt judecatile Tale si intru adevar m-ai smerit. Faca-se dar, mila Ta, ca sa ma mangaie, dupa Cuvantul Tau, catre robul Tau.
Sa vina peste mine indurarile Tale si voi trai, ca legea Ta cugetarea mea este. Sa se rusineze cei mandri, ca pe nedrept m-au nedreptatit; iar eu voi cugeta la poruncile Tale. Sa se intoarca spre mine cei ce se tem de Tine si cei ce cunosc marturiile Tale. Sa fie inima mea fara prihana intru indreptarile Tale, ca sa nu ma rusinez. Se topeste sufletul meu dupa mantuirea Ta; in cuvantul Tau am nadajduit.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2008, 00:19:34
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Anca, crezi tu ca Domnul nostru Iisus Hristos te-a asezat pe tine sa veghezi asupra lucrurilor care se intampla pe acest forum?

Am sentimentul ca exista multa energie negativa pe care o transmiti...nu stiu de ce simt asta.
Se confirma intru totul !
Reply With Quote
Vechi 19.07.2008, 01:25:48
ancah
Guest

Implicit

Stapane Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce indelung ai rabdat pentru greselile noastre, si pana la acest ceas de acum ne-ai adus pe noi, intru care pe lemnul cel de viata facator fiind rastignit, talharul celui bine cunoscator intrarea in rai i-ai facut si cu moartea pe moarte ai sfaramat; curateste-ne pe noi pacatosii si nevrednicii robii Tai, ca am gresit si faradelegi am facut si nu suntem vrednici sa ridicam ochii nostri si sa privim la inaltimea cerului, pentru ca am lasat calea dreptatii Tale si am umblat in voile inimii noastre; ci ne rugam neasemanatei bunatatii Tale, iarta-ne pe noi, Doamne, dupa multimea milei Tale si ne mantuieste pentru sfant numele Tau, ca s-au stins intru desertaciune zilele noastre. Scoate-ne din mana potrivnicului, iarta noua pacatele noastre si omoara gandul nostru cel trupesc. Ca lepadand pe omul cel vechi, intru cel nou sa ne imbracam si Tie sa vietuim, Stapanul nostru si Facatorul de bine. Si asa urmand poruncile Tale, la odihna cea vesnica sa ajungem, unde este locasul tuturor celor ce se veselesc. Ca tu esti cu adevarat veselia cea adevarata si bucuria celor ce Te iubesc, Hristoase Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, impreuna cu Parintele Tau cel fara de inceput si cu Preafericitul si bunul si de viata facatorul Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2008, 10:00:54
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

"Da-le lor dupa faptele lor si dupa viclesugul gandurilor lor, ca n-au inteles lucrurile Domnului si faptele mainilor Lui; ii vei darama si nu-i vei zidi"( Psalm 27 -fragment)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marturia mea sau cum m-a scos Hristos din moarte! 0rtodoxia Generalitati 2 27.09.2010 17:27:08
Frumusetile ortodoxiei Hartford Generalitati 4 05.10.2009 21:39:45
Duminica Ortodoxiei + cristiboss56 Diverse Sarbatori 2 28.02.2009 22:36:50
Marturia Lui Isus despre Ioan ARHANGHELUL Din Noul Testament 22 19.06.2007 18:29:55
Marturia unui protestant Eugen Generalitati 10 03.03.2007 01:56:22