![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sunt uluit descoperind ca as putea raspunde la niste intrebari legate de chestii de care nu am habar...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De asemenea nu spun nimic despre faptul ca poti dori sa vorbesti cuvinte intelese de cei din sala, decat 1000 de cuvinte fara inteles, asemanate cu vorbirea in vant de catre Sf. Ap. Pavel...de ce?...pentru ca ei nu vor asta, sau nu pot, oare de ce? ![]() Talmaciul sare repede, sa nu cumva sa ajunga sa para suspect chiar si pentru comunitate...si astfel vorbirea in vant (poate numai a unora), e transformata cu dibacie in "cu inteles", dar de la Dumnezeu, rugaciune...etc.! Eu as fi curioasa daca exista cazuri in care unii indivizi sunt lasati sa vorbeasca asa aiurea, si sa nu sara talmaciul, sa ii dea vreun inteles la indeamana, de altfel?
|
|||
|
|||
![]()
In sfarsit niste crestini model. Nu doar vorbe, post si rugaciune fratilor!
Citat:
Pai vezi... ceea ce era de demonstrat. Nu, aiurea nu este lasat nimeni sa vorbeasca. Dar cu folos da. Unii sunt lasati sa predice (daca le au, ca sa ma exprim asa...), altii sa se roage... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, mie nu mi se par model...chiar nu! Citat:
Am zis ca e ceva ciudat cu talmaciul asta, si cu vorbitorii care nu inteleg ce vorbesc, nici nu stiu sa talmaceasca...cand asta ar trebui sa isi doreasca din spusele Sf. Apostol, nu ai citit partea asta cu rugaciunea pentru a talmaci, pai de ce? Citat:
Sf. Apostol Pavel afirma ca isi doreste sa vorbeasca cateva cuvinte cunoscute in Biserica, decat o multime necunoscute, voi va doriti acest lucru, tineti cont de acest indemn? Pai cum "le au", sau nu...nu e dar de la Duhul Sfant, si impartit cui crede El de cuviinta? Exista dar, oferit mai din plin...si mai putin, iar daca " darul" nu e prea wow...vine altul care se crede mai gifted, sau cum...ca nu inteleg?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cor 14:10Sunt așa de multe feluri de limbi în lume, dar nici una din ele nu este fără înțelesul ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe ce anume va sprijiniti afirmatiile? La fel ziceau si evreii despre Iisus, ca puterea Lui venea de la Satana. Pe ce va bazati cand faceti astfel de afirmatii, cum ca vorbirea in limbi la penticostali vine de la satana?
|
|
|||
|
|||
![]()
pe DUMNEZEU și pe SFÂNTA SCRIPTURĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Sfanta Scriptura au zis ca vorbirea in limbi a penticostalilor vine de la Satana? Unde scrie in Sfanta Scriptura acest lucru? Si cand a zis Dumnezeu asa ceva? Sau poate ca judecata Domnului a avut deja loc si eu am ratat-o? Indoi-m-as ca cineva poate rata o astfel de Judecata...
Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 00:35:46. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|