![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog, sa nu te superi ca imi permit glume! Citat:
Sa stii ca nici eu nu sunt feminista si chiar ma deranjeaza feminismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Comunicatul nu se indreapta impotriva respectivelor organizatii ci stabileste anumite lucruri: 1. Ca acele organziatii n-ar fi trebuit sa includa Dealul Mitropoliei, pentru ca deja exista o experienta negativa in acest sens (vezi miscarea anticip) 2. Respectivele organizatii n-au cerut binecuvantare sau n-au obtinut-o. Aici ramane sa ne intrebam care din cele doua variante este aproape de adevar si cum si de ce au decurs lucrurile asa. In rest, este propaganda anticlericala, nu din partea ta, dar altii stim-noi-cine mari ortodocsi deja au preluat si pasat mai departe lucrurile ca atare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei mai mari anti-clerici sint clericii ecumenisti.Ei spun ca fara ei,se pot mintui oamenii fara probleme,cu conditia sa treaca la ...la...strimb-"credinciosi" sau sa devina atei.De ce nu se reprofileaza pe alte meserii eu nu inteleg ?
|
|||
|
|||
![]()
Foarte amuzant de urmarit cum pana si BOR se desolidarizeaza de gloata cu pancarte si portavoci. E bine ca au mai invatat cate ceva si ierarhii din experientele trecute.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau asta sunt concluziile tot ale vajnicilor nostri anti-ecumenisti? Pai sa si le asume atunci, nu sa le puna in carca altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie in "teologia" ecumenista ca np au taine valide ( botezul ) si ca se pot mintui ?....raspunde tu cu da sau nu ( sau Fani ) Iar daca spui ca da,arata-mi preotii si episcopii lor...poate nu-i vad eu,da-mi un link pe internet despre ei. Daca toti ortodocsii ar trece la np...ar fi vreo problema pentru mintuirea lor ?...asta in viziune ecumenista si nu ortodoxa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Preotii si episcopii" cui? |
|
|||
|
|||
![]()
Preotii si episcopii neoprotestantilor,evident....daca aceia au taine valide ( botezul ) si se mintuiesc...nu inseamna ca au preoti si episcopi ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Botezul in primul rand nu este o taina pentru ei, iar a afirma validitatea botezului lor nu inseamna ca au mantuirea garantata asa cum faptul ca tu ai botez valid nu inseamna ca ai mantuirea garantata iar faptul ca un om nu a fost niciodata botezant nu insemna ca este condamnat pe vecie. Iar modul in care sari de la botez la episcopi este o logica la fel de indoielnica ca cea expusa mai sus. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Challenges of Getting to Mars: Curiosity's Seven Minutes of Terror | apophis | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 16.07.2012 22:07:24 |
Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 03:56:36 |
Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 02:49:02 |
PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 12:47:46 |
|